Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Деян Костич - сръбски дипломат и музикант, в "Настроение с Лили"

Снимка: Личен архив
Днес в предаването "Настроение с Лили" гост ще бъде г-н Деян Костич, първи секретар на Посолството на Сърбия в България, който е и музикант и колекционер на музика.
Той ще отговори на интересни въпроси, свързани с българо-сръбските отношения, културно наследство и история.

Освен това ще представи някои от водещите сръбски артисти и групи, като Джордже Балашевич, Рибля чорба, Биело дугме и други.

Заедно с тях г-н Костич ще подбере и любимите си рок групи от 60-те и 70-те години, сред които са Beatles, Rolling Stones, Doors, The Who и други. 

Слушайте в четвъртък - 12 октомври, от 20 ч.
на 94.5 FM за София

на 104.6 за района на Ихтиман; Своге - 90.4; Боровец - 100.0,
както и
онлайн.

Събота от 10 ч. и неделя от 13 ч. по Радио Нова - 93.0 FM, Нова Загора, както и онлайн.

Петък и неделя от 17 ч. по Радио Беркк-М на 92.6 FM в Монтана и 102.7 FM в Берковица.ВИЖТЕ ОЩЕ
Естрея Моренте и Пепе Абичуела

60 години сценично присъствие на Пепе Абичуела

Слънчев джаз+ с предпоследно предаване от поредицата за софийските джаз фестивали Оле! и Жълтите павета . Още документални записи от финалната вечер с Гжех Пьотровски трио с Теодосий Спасов. В началото - изпълнения от последната седмица на дуото Хосеми Кармона и Хавиер Колина като част от честванията на 60 години сценично присъствие на бащата..

публикувано на 22.10.17 в 07:15
Найъл Хорън

Китарен поп в основата на дебютния албум на Найъл Хорън

След като чухме силните солови проекти на Зейн (ZAYN) и Хари Стайлс е време да надникнем и в първия албум на Найл Хорън извън бандата One Direction. Дебютът на компилацията на Хорън със заглавие Flicker e днес. На първо слушане няма как да не сравним 24 годишния изпълнител с Ед Шийрън. Негови следи можете да откриете както в Flicker, така и в Paper..

публикувано на 20.10.17 в 10:15
Повишете си градусите на настроението с музика

Весели песни звучат в „Настроение с Лили”

Днес в предаването „Настроение с Лили” ще звучат песни, които повдигат настроението и те карат да се чувстваш добре. Веселите песни имат бърз ритъм и запомнящи се рефрени. Мелодиите са прости и запеваеми. Слушайки ги, се зареждаме с позитивна енергия и се разтоварваме. В плейлистата са включени хитове от 60-те, 70-те и 80-те години на Osmonds,..

публикувано на 19.10.17 в 11:15

Български и корейски изпълнители ще зарадват публиката в зала "България"

Посолството на Южна Корея в България отправя специална покана към всички любители на корейската култура и музика в България, да станат част от петото издание на традиционния корейско - български концерт на приятелството. Тази вечер сцената на зала „България“ ще бъде озарена от добро настроение. Български и корейски изпълнители ще представят палитра от..

публикувано на 18.10.17 в 15:08

10 години без Тоше Проески

На 16 октомври се навършват десет години от трагичната смърт на македонския певец Тоше Проески, считан както приживе, така и днес, за най-голямата звезда на Бившата югославска република Македония, човек, отдаден на музиката и на хуманитарната кауза.   Югозападната ни съседка отбелязва годишнината с най-различни мероприятия в цялата страна. На върха..

обновено на 16.10.17 в 16:29