Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

На 23 ноември

Много фънки и диско на предстоящия концерт на Белослава

Имам заряда за нов албум, казва певицата
Снимка: Facebook/Beloslava
Една слънчева певица съвсем скоро отново ще ни омагьоса с топлия си глас, а сияйното й излъчване обещава да завладее сцената и сърцата ни.

На 23 ноември предстои нощ, изцяло посветена на нейно величество музиката, в своята чистота, искреност и най-вече красота, защото Белослава се завръща с новия си вълнуващ проект – Funky Winter Edition vol.1

Белослава ще завладее сцената на Carrusel заедно със своя бенд, а колоритният Мартен Роберто ще подгрее вечерта подобаващо!

Освен, че Белослава обещава много фънки звучене на концерта, тя съобщи пред Радио София, че й предстои да запише чисто нов албум, пети по ред, който предстои да излезе през април или май следващата година.

Имам заряда, идеята и дойде моментът, каза по повод този предстоящ албум Белослава.

Има един елемент на узряване, който някак си не ме води към меланхолията, с която живеех до преди години в музиката, защото меланхолията, драмата, тъгата е много жизнеутвърждаваща и определяща творчеството на много артисти, на което аз съм се уповавала през годините. Моето спокойно, нежно и джази звучене не всеки път е то, то се мени и не мисля, че човек с годините трябва да притихва. Мисля, че човек с годините трябва да избухва, защото животът е празник и ако ние правилно се вглеждаме и вслушваме в знаците на живота, той ни води към радост и аз искам да предам това.

Какво още каза Белослава за предстоящия концерт, кой ще се качи в сцената заедно с нея и какво да очакваме от новия й албум – чуйте от разговора й с Мартен Роберто в ефира на Радио София.

Цялото гостуване на певицата - вижте във видеото.ВИЖТЕ ОЩЕ
Джони Митчел и Пат Матини

"Сенки и светлини" - проекции на Джони Митчел и Пат Матини, плюс Джако Пасториъс и Майкъл Брейкър

На 21 януари Слънчев джаз+ се връща не само към изпуснат момент от 2017 с един от кръстниците ни, Ерик Трюфа с необичайни версии на Майлз Дейвис на живо от Париж, но и се връща в далечната за някои 1980-а, когато изпреварили времето си, Джони Митчел и Пат Матини събират в един спектакъл "Сенки и светлини" Джако Пасториъс и Майкъл Брейкър...

публикувано на 21.01.18 в 07:15
В клипа на Маруун Файв вокалистът Адам Лавин придобива различни образи с помощта на анимационни и други похвати, достъпни и в смартфоните

Втори сингъл от последния албум на Маруун Файв проби в поп ефира на Щатите

Момчетата от калифорнийската банда Маруун Файв продължават да радват феновете с готина музика. От дебюта си в класациите през далечната 2002-а до сега хит след хит те затвърждават титлата си на едно от значимите явления в поп музиката. И дори след девет номер едно хита в американския радио поп чарт те показват, че все още потенциалът им не се е..

публикувано на 19.01.18 в 10:53

Песни, останали извън класациите, но които си струва да слушаме

Днес предаването в "Настроение с Лили" ще звучат страхотни песни, на велики артисти, които обаче не са хитове и не участват в класациите. Те заслужават да бъдат чути, тъй като носят силни послания, имат хубави текстове и мелодии, и са характерни за творчеството на определен музикант. В плейлистата: Keith Urban, Garth Brooks, Miranda Lambert, Eagles,..

публикувано на 18.01.18 в 10:15
Терйе Исунгсет и Арве Хенриксен

От Йосбьорн Свенсон и Юн Сун На до Терйе Исунгсет, Арве Хенриксен и Аирто Морейра, Флора Пурим

Вторият януарски Слънчев джаз+ продължава представянето на пропуснатите магични моменти на 2017-а. Подобно е и заглавието на компилацията за 25-годишнината на лейбъла АСТ, чиито артисти с удоволствие сме гледали в София като гости на Джаз+ фестивал - от Йосбьорн Свенсон, през Улф Уакениус до Юн Сун На. И още - Нилс Ландгрен, Ларс Даниелсон, Ииро..

обновено на 15.01.18 в 09:33
Кендрик Ламар

Кендрик Ламар открехва завесата за саундтрака на "Черната пантера" с горещ нов хит

Докато очакваме премиерата на "Черната пантера" научихме, че над саундтрака на лентата ще работи носителят на "Грами" Кендрик Ламар . Заедно с Антъни Тифит той приготвя първата си по-сериозна работа за киното. Пилотният сингъл вече се появи и отзивите са положителни. Парчето All The Stars на Кендирк Ламар и СИЗА излезе миналата седмица..

публикувано на 12.01.18 в 08:30