Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

На 23 ноември

Много фънки и диско на предстоящия концерт на Белослава

Имам заряда за нов албум, казва певицата
Снимка: Facebook/Beloslava
Една слънчева певица съвсем скоро отново ще ни омагьоса с топлия си глас, а сияйното й излъчване обещава да завладее сцената и сърцата ни.

На 23 ноември предстои нощ, изцяло посветена на нейно величество музиката, в своята чистота, искреност и най-вече красота, защото Белослава се завръща с новия си вълнуващ проект – Funky Winter Edition vol.1

Белослава ще завладее сцената на Carrusel заедно със своя бенд, а колоритният Мартен Роберто ще подгрее вечерта подобаващо!

Освен, че Белослава обещава много фънки звучене на концерта, тя съобщи пред Радио София, че й предстои да запише чисто нов албум, пети по ред, който предстои да излезе през април или май следващата година.

Имам заряда, идеята и дойде моментът, каза по повод този предстоящ албум Белослава.

Има един елемент на узряване, който някак си не ме води към меланхолията, с която живеех до преди години в музиката, защото меланхолията, драмата, тъгата е много жизнеутвърждаваща и определяща творчеството на много артисти, на което аз съм се уповавала през годините. Моето спокойно, нежно и джази звучене не всеки път е то, то се мени и не мисля, че човек с годините трябва да притихва. Мисля, че човек с годините трябва да избухва, защото животът е празник и ако ние правилно се вглеждаме и вслушваме в знаците на живота, той ни води към радост и аз искам да предам това.

Какво още каза Белослава за предстоящия концерт, кой ще се качи в сцената заедно с нея и какво да очакваме от новия й албум – чуйте от разговора й с Мартен Роберто в ефира на Радио София.

Цялото гостуване на певицата - вижте във видеото.ВИЖТЕ ОЩЕ

Канадското дуо Bob Mоses "огрява" софийската клубна сцена

Специалното издание на поредицата TAKEOVER LIVE на Любо Урсини тази вечер е с гиг на Bob Moses . Канадското дуо ще представи песни от предстоящия си нов албум, очакван през есента и почти целия си брилянтен дебют Days Gone By за първи път в България. TAKEOVER LIVE е естественото допълнение към едноименната установена концепция на..

публикувано на 18.07.18 в 13:31

Ерик Трюфа импровизира върху откъси от "L'Homme A"

Слънчев джаз+ на 15 юли отново бе на концертна вълна с проекта на тромпетиста Ерик Трюфа със сайдмена му Марчело Джулиани и актрисата Сандрин Бонер, която чете откъси от произведението на Маргьорит Дюра "L'Homme A". Нощта е млада! Приятно слушане!

публикувано на 16.07.18 в 10:14

Двойна доза релакс от Чайлдиш Гамбино влиза в саунда на лято 2018

Чайлдиш Гамбино пусна два нови хита с усещане за лято. Траковете са със заглавия Summertime Magic и Feels Like Summer . Новите предложения са сякаш били потопени в микс от проникващи под кожата ни баси, омагьосващи синтезатори и нежни китари Те определено отключват мечтите ни. Единствената ни забележка е, че рап артистът ги издава чак сега...

публикувано на 13.07.18 в 12:34

Хитовете от 90-те години в „Настроение с Лили“

Днес ще слушаме обичани изпълнения от 90-те години на Том Пети, Мери Джей Блайдж, Лиса Стенсфийлд, Мадона, Шерил Кроу, Роби Уилямс, Габриел, Ник Кеймън, Фейт Хил, Ани Ленъкс, Робърт Майлс, The Cranberries, The Beautiful South, Ten Sharp, Spice Girls, Soundgarden, Rednex, OMC, Hootie and the Blowfish, Counting Crows и Red Hot Chili Peppers...

публикувано на 12.07.18 в 09:25
Маркус Щокхаузен

Проектът "Eternal Voyage" на Маркус Щокхаузен с оркестъра на WDR

Слънчев джаз+ на 8 юли бе отново на концертна вълна с поредния проект на тромпетиста Маркус Щокхаузен "Eternal Voyage" с оркестъра на WDR.   Втората част е с гостите ни във Второ студио "Dock in Absolute" от Люксембург. Нощта е млада! Приятно слушане!

обновено на 10.07.18 в 15:58