Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

В спектакъла "Синатра:Вегас"

Валерия Стоянова ще пее с Васил Петров "Something Stupid"

На 4 декември сцената на зала 1 на НДК ще се преобрази в джаз клуб от 60-те години във Вегас. Поводът е представянето на концерт-спектакъла "Синатра: Вегас" на Васил Петров с биг-бенда на Националното радио, дирижиран от маестро Антони Дончев.

В концерта ще участват няколко гост солисти, сред които Хилда Казасян, Весела Бонева, бас баритонът Брус Джонсън, както и 10-годишната Валерия Стоянова
Валерия е ученичка в 4-ти клас в столичното училище "Братя Миладинови". Казва, че е започнала да свири на пиано от 6-годишна. Еднакво обича да свири и пее, а напоследък и да танцува.

Щастлива е, че има възможност да партнира на Васил Петров. Не се страхува от голямата сцена, а по-скоро се вълнува и вярва, че изявата й ще бъде успешна. Надява се и в бъдеще да имат съвместни участия. Самият Васил Петров е очарован от Валерия и споделя, че има планове за нея.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Добрият работодател се познава не само по данъчната декларация за доходите

Кои работодатели искат да са най-... в 8 категории

Остават няколко дни до крайния срок за кандидатстване в конкурса „Работодател на годината“, който има за цел да отличи най-добрите български компании. Желаещите имат възможност да изпращат своите кандидатури до 24 август в уеб сайта на организатора - форума „Кариера в България. Защо не?". "Макар това да е първото издание на конкурса, то предизвиква..

публикувано на 16.08.18 в 16:46

"Зелената библиотека" среща читателите с детския автор Боби Мирчев

Независимо от ремонтните дейности на площад „Славейков“ и по ул. „Граф Игнатиев“, в последните два месеца Столичната библиотека е раздала с 20 хиляди книги повече, отколкото за същия период на миналата година. До края на 2018-а от библиотеката очакват бройката до достигне половин милион книги за тази година. Това е възможно благодарение на инициативи..

публикувано на 16.08.18 в 16:15

Родители готвят протест за приема и недостига на места в софийските детски градини

Протест с искане за разширения и за построяване на нови детски градини и училища в София организират от Инициативния комитет за качествена и иновативна образователна система на 10 септември. Друго основно искане на организаторите на протеста е за кадрови промени в Дирекция „Образование“ на Столичната община. Това обяви за Радио София председателят на..

обновено на 16.08.18 в 15:51

Отваря врати най-голямата детска градина в София

Най-голямата детска градина в София ще отвори врати на 3 септември. Тогава ще бъде открита новоизградената сграда-филиал към 76-а градина „Сърничка“ в район „Младост“ и в това детско заведение вече ще има общо 20 групи. Директорът Петя Янкова посочи, че към момента са записани 232 деца във филиала: Децата вече са приети. Разпределени са в две..

публикувано на 16.08.18 в 15:35

Въпреки неприятната миризма, не е отчетено превишаване на основните замърсители на въздуха

Не е отчетено превишаване на основните замърсители на въздуха в няколко столични района. Това става ясно от данните от експресния анализ от мобилната лаборатория на Изпълнителната агенция по околна среда към момента не показват превишавания на основните показатели, характеризиращи качеството на атмосферния въздух. Замерванията бяха направени по..

публикувано на 16.08.18 в 14:55