Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Каква ще бъде 2018 година според разположението на планетите

Хороскопът е изготвен от астролога Ивелина Рускова

| обновено на 03.01.18 в 18:14
Снимка: ЕПА/БГНЕС
През 2018 година представителите на зодия Овен успешно ще реализират плановете си във финансов аспект. За тях предстоят много  пътувания. Ще отстояват своята независимост. Очакват ги позитивни емоции в сферата на любовта.

За представителите на зодия Телец 2018 вещае раздяла със старото и посрещане на новото. Очакват се позитивни промени в личните и бизнес отношенията. Множеството промени могат да предизвикват безпокойство у телците, но те трябва да се настроят положително и да преодолеят страховете си. Предстои им също много радост и творческо вдъхновение.

Кариерно развитие и просперитет в бизнеса очакват зодия Близнаци тази година. Те ще имат възможност да сбъднат и някои от най-съкровените си мечти. Очаква ги  и много радост.

2018 ще бъде бурна година за представителите на зодия Рак. За тях предстоят промени в личния живот, а в сферата на любовта ще постигнат успехи. Годината ще бъде вдъхновяваща за тях и ще постигнат желани висоти в творческото си развитие.

За Лъв 2018 година ще бъде изключително успешна. Представителите на зодията ще могат да се изявят във всички аспекти, ще имат възможност да осъществят плановете си. Лъвовете ще използват опита, който са натрупали с годините , за да постигнат успехи през 2018. Очакват ги позитивни емоции и в дома с тяхното семейство.

Зодия Дева - предстоят важни промени, които ще определят бъдещето  им за години напред. Ще направят реорганизация в обучението и  кариерата си. Ще имат успех в комуникациите, очакват ги много пътувания. Успех ще имат представителите на Дева, които са заложили на образованието си и учат. Позитиви ги очакват и  в дома и семейните отношения, а по отношение на любовта - ще предприемат радикални действия.

Представителите на зодия Везни ще преразгледат дългосрочните си планове, ще преразгледат също отношенията с близки и приятели. Ще намерят източници на нови доходи, ще имат възможност да разрешат своите проблеми с недвижимо имущество. Предстоят им вълнуващи обрати в личните отношения с близките хора.

Широки перспективи и големи успехи, личностен разцвет, желание за свобода, добра дисциплина в сферата на образованието очакват през 2018 зодия Скорпион.

Представителите на зодия Стрелец ще осъществят ръст в личния живот, ще постигнат духовно израстване. Стрелците ще се сблъскват с проблеми от миналото, които трябва да бъдат разрешени. Ще се обърнат към духовната част на живота. Може би ще се почувстват неудовлетворени, но ще имат възможност да разчитат на помощ от техните приятели.  Тези отношения ще им подскажат, кои хора са винаги до тях. Стрелците трябва да внимават с финансите си през 2018 година и да харчат разумно.

Козирог - натоварена година в професионален и личен план. Трябва да насочат силите си към приоритетната област в техния живот. Ще имат възможност да заздравят стари приятелства. Годината ще им донесе много нови идеи и вдъхновение, обществени проекти. Ще имат просперитет, ако заложат на работата в екип, а не толкова на самостоятелните проекти.

Промени и много вълнения, експерименти с нови начинания очакват Водолей през 2018 година. Възприятието на Водолей към живота ще се промени, репутацията им в обществото ще се повиши. Усилията им ще бъдат възнаградени. Имат отлични шансове за израстване в професионално отношение. Те трябва да забравят старите си неуспехи и да превъзмогнат чувството на вина.

Риби - стари случки ще излязат на преден план, но те ще им помогнат да опознаят себе си, ще развият по-дълбока връзка със самите себе си, ще разширят  възгледите си. Те лесно ще усвояват  нови знания, ще имат успех в образованието и писането на книги, статии, курсови и дипломни работа. Ще имат благоденствие в творчеството. Представителите на зодия Риби ще се сблъскат с изпитания в отношенията с приятелите. Те ще бъдат обтегнати. Риби трябва да си оставят повече време за почивка и релаксация през 2018 година.

  • Ивелина Рускова е родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила е висше икономическо образование в Икономическия университет - Варна. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми и да помага на хората и да ги подкрепя.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Веднъж прекосиш ли океана" с премиера за България

"Веднъж прекосиш ли океана" е театрален вербатим моноспектакъл на Мартина Новакова с премиера за България. Това е полет от София до Ню Йорк, на който шестима души пътуват в едно тяло. Какво е да емигрираш? Как пресъздаваме културата си в чужда страна? Какъв образ бихме искали да има България в чужбина? Каква е ролята на изкуството във всичко..

публикувано на 19.04.24 в 14:34
Част от творбите на Теодор Лулчев

Дизайнът и естетиката преди AI

Не е далеч епохата преди изкуствения интелект (Before AI), но тя е много обширна, многообразна и трудна за пресъздаване. Затова е особено предизвикателството, с което под това заглавие се е заел да привлече и фокусира вниманието ни дизайнерът Теодор Лулчев . Експозицията му може да се види в концептуално пространство „Дом“ до 30 април ...

публикувано на 19.04.24 в 14:20

Спектакълът "Джобове, пълни с хляб" забавлява и задава въпроси за смисъла

Двама мъже стоят надвесени над изоставен кладенец, от чието дъно вие куче. Разбира се, първо нахлува хаосът от неизбежни въпроси: Защо? Кой? Как е възможно? И най-сетне: „И сега какво да правим?“ . След тази върволица от съмнения, които сякаш искат да попитат нещо много по-голямо, им остава едно единствено – да спасят кучето. Двамата мъже..

публикувано на 19.04.24 в 13:50

"Грийнпийс" подкрепя зелено възстановяване на Украйна

"Грийнпийс" увеличава подкрепата си за зелено възстановяване на Украйна. От самото начало на руската инвазия "Грийнпийс" се стреми да подкрепя украинския народ. Само няколко месеца след началото на войната от организацията започнаха работа по възстановяване на разрушени от военните действия болници, училища и детски градини – по нов, зелен,..

публикувано на 19.04.24 в 13:31
Крис Илиев с част от екипа на

"Мъртвешки танц" по Стриндберг - сложната връзка любов-омраза в човешките отношения

За постановката "Мъртвешки танц“, с отзвук от неотдавна състоялата се премиера разговаряхме в предаването "Добър вечер, София"с актьорите Християна Стоименова и Михаил Иванов, както и с режисьора Ивелина Колева. Режисьорът Ивелина Колева,  за която това е дипломен спектакъл сподели, че за нея особено вълнуваща е била първата среща с..

публикувано на 19.04.24 в 12:59

Або представя втората си книга с разкази "Тука е така"

На книжния пазар излезе втората книга с разкази на Або "Тука е така". Историите са написани с много чувство за хумор и съдържат автобиографичен елемент. Пред Радио София Або сподели, чес интерес се връща в своето детство, именно когато се случва Прехода. Книгата е споменик на десетина години от неговото съзряване и порастване. „Аз..

публикувано на 19.04.24 в 12:15

Българският проект "Паркът" беше отличен на наградите "Нов европейски Баухаус"

Българският проект „Паркът“ беше отличен на наградите „Нов европейски Баухаус“. Той се осъществява от месец февруари 2023 г. в столичния район „Младост“, където след пандемията екипът на фондация „Колективът“ решават, че искат да върнат гражданите на място, на което да се забавляват и да споделят. Един от хората, които работят по проекта, е арх...

публикувано на 19.04.24 в 10:37