Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Получен е сигнал за бомба в НДК

Снимка: БТА

Подаден е сигнал за взривно устройство в сградата на Националния дворец на културата, съобщи БГНЕС.

Службите за сигурност са проверили сградата, но не са открили взривни вещества. Не се е наложила евакуация.

Това е третият сигнал за бомба през последните три дни. Първите два, подадени за Летище София, се оказаха фалшиви.

ВИЖТЕ ОЩЕ

ЧЕЗ инсталира електромери с дистанционно обслужване в Банкя, Бояна и Симеоново

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ ще инсталира дистанционно обслужвани електромери в Банкя, Бояна и Симеоново в периода 24 - 28 септември, съобщиха от компанията. Не е предвидено изключване на електрозахранването едновременно за голям брой потребители. Токът ще бъде спиран за кратко при индивидуалните монтажи на електромерите, които ще се извършват..

публикувано на 21.09.18 в 10:34
Софийски духов оркестър

"Софийски духов оркестър" гостува в Банкя за Деня на мира

"Софийският духов оркестър" с диригент Юли Дамянов ще изнесе концерт в парк „Ротонда” в Банкя днес от 18.00 часа. С това културно събитие столичният район ще отбележи Деня на мира - 21 септември и ще бъде една музикална прелюдия към Националния празник на България 22 септември. "Софийският духов оркестър" е една представителна част от..

публикувано на 21.09.18 в 10:24

Денят на мира спира военните действия по света за 24 часа

Правото на мир и 70-та годишнина от приемането на Всеобщата декларация за правата на човека на ООН ще бъдат отбелязани с инициативи по цялото земно кълбо. В България церемонията ще се състои от 11.30 ч. пред Паметника на незнайния войн в София. Акцент на..

публикувано на 21.09.18 в 10:09

Накъде в София

ЦЕРЕМОНИЯ В 11.00 ч. на площад „Свети Александър Невски”, пред паметника на Незнайния воин, ще се проведе тържествена церемония по повод Международния ден на мира. ТЕАТЪР Новото представление „Пиеса за нас” на театрална група Метеор ще се състои на 21 септември от 19,30 часа в Дом на киното. НАГРАЖДАВАНЕ В Министерство на младежта и спорта ще..

публикувано на 21.09.18 в 09:05

Здраве и стил на живот - избрано от печата

Парното и топлата вода в София трябва да поскъпнат с 8% от октомври. Това става ясно от публикуваните разчети на Комисията по енергийно и водно регулиране (КЕВР), след като тези дни работната група одобри исканото от "Булгаргаз" рекордно увеличение на цената на природния газ с близо 14% от началото на следващия месец, съобщава  СЕГА . Според разчетите в..

публикувано на 21.09.18 в 08:45