Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

В основата на всеки успешен бизнес е... страстта

Снимка: pixabay.com
В предаването "Контрасти" по Радио София разгледахме стратегиите, които правят един бизнес печеливш. Какво ни е нужно, за да стартираме желания от нас бизнес, как да управляваме нашите финанси и служители? Ако вече имаме бизнес, който обаче не е печеливш, как да го направим успешен? И как този успех да бъде постоянна величина?

Отговор на тези въпроси потърсихме от експерта по преговори и продажби Стоян Тасев. Ако вече имате свой бизнес, но резултатът от него не ви удовлетворява, значи трябва да промените стратегията. Ако пък някой от вас иска да стартира свой бизнес, но не знае откъде и как да започне, ако не сте наясно със стъпките, които да ви задвижат в избраната от вас посока, ще трябва да се обучите. Практиката показва,че бизнесът, който е подкрепян от професионален коуч, е успешен.

Водещото е човек да изгражда своя бизнес със страст, да открие нещото, което го разпалва, нещото което иска да прави и ще го прави със страст. Един от основните фактори за успешен бизсен е печелившата стратегия. Инвестирането в обучение на служителите също е от основно значение.

Стоян Тасев съветва още: Ако не се чувствате добре, не се страхувайте да промените посоката!  Не се страхувайте да търсите вашите стратегии, за да сте и успешен и удовлетворен. Като не забравяте, че постоянството е 50% от успеха.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Приемната грижа - шанс за децата да обичат и да бъдат обичани

Всеки ден биват изоставяни деца от биологичните им родители, други деца пък биват поставени под закрила, поради насилие или липса на родителски капацитет. Голяма част от тези деца се настаняват в институции. Безгрижното, истинско детство за тях е просто мираж. Приемната грижа е онази вълшебница, която сбъдва мечтите им да бъдат щастливи, да имат..

публикувано на 10.12.18 в 15:54

Български и немскоезични автори влизат в дискусия

За книгите и литературата ще си говорим тази седмица в „Радиоприемница“. Поводът е започващият утре Софийски международен панаир на книгата и шестият Софийски международен литературен фестивал в НДК. Наши гости днес бяха програмният директор на фестивала Тодора Радева и Яна Генова - директор на фондацията за подкрепа на литературната комуникация..

публикувано на 10.12.18 в 15:53

По-висок данък за жилище в Банкя, което не е основно

По-висок данък от 2019 г. ще заплащат собствениците на къщи в Банкя, "Панчарево" и ПП "Витоша", на които това не е основното жилище. Промяната в данъка се налага поради това, че трите местности на територията на Столичната община са със статут на курорти от национално или местно значение. Законът позволява на общинските съвети да изберат какво да..

публикувано на 10.12.18 в 15:26

Студентите се казват така, защото... им е студено

На 8 декември най-логичната тема на разговор с децата от 29-а детска градина „Слънце“ бе студентската. Изглежда им бе трудно да ни обяснят кои са СТУДЕНТИТЕ но дадоха всичко от себе си. Пред малките ни приятели все още има много врме, преди да им се наложи да мислят за университет, така че са им простени малките неточности, като тази за..

публикувано на 10.12.18 в 13:51

Людмил Ангелов свири Рапсодия в синьо със Софийския духов оркестър

Тази вечер от 19 часа в зала "България" е (вече) традиционният коледен концерт на Софийския духов оркестър. Заглавието е красноречиво –  Коледа с Гершуин ! Диригентът Юли Дамянов  е подготвил една чудесна програма с всички най-знакови творби на големия американски композитор – от  Кубинската увертюра , през  Един американец в Париж  до избрани..

публикувано на 10.12.18 в 13:43