Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Социален център помага вече година на хората от Костинброд

Снимка: Антон Лефтеров, bg.wikipedia.org
Преди година в съседната на столичната община Костинброд официално беше открит Център за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“.

Той предлага комплекс от услуги, рехабилитация, социално-правни и трудови консултации, образователно и професионално обучение и ориентиране, изготвяне и осъществяване на индивидуални програми за социално включване.

Работното време на центъра е от 08:30 до 12:00 часа и от 12:30 до 17:00 всеки делничен ден. Помещава се на четвъртия етаж в поликлиниката.

Неотдавна се проведе и празнично тържество по случай първата година на Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“. За една година директорът му Анна Ананиева се похвали със 147 потребители. Хората, които биха кандидатствали за включване центъра за социална рехабилитация и интеграция трябва да са с постоянен адрес в община Костинброд и да имат сключен договор с регионалната дирекция за социално подпомагане.

Повече за дейностите на социалния център - в звуковия файл.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Празник за началото на сезона в Боровец

На 22.12..2018 (събота) Боровец ще отпразнува началото на новия ски сезон. Празникът за откриването на ски сезона ще започне в 8:30 сутринта, когато по традиция ски легендата Петър Попангелов, заедно с деца от ски-клубовете в Боровец, които ще дадат начало на зимните приключения в целия курорт. Веднага след това ски и сноуборд инструктори..

публикувано на 18.12.18 в 17:06

Белодробна болница получи нов фибробронхоскоп чрез "Българската Коледа"

Многопрофилната болница за активно лечение по белодробни болести “Св. София” получи нов фибробронхоскоп благодарение на миналогодишната дарителска кампания “Българската Коледа”. Бронхоскопията е един от основните методи за етиологична диагноза на  белодробните заболявания и терапевтично повлияване на част от тях. Бронхоскопията е ендоскопско изследване,..

публикувано на 18.12.18 в 16:35
Биляна Петрова и Десислава Иванчева

Искат оставки, заради фалшиви данни по делото срещу Десислава Иванчева и Биляна Петрова

Гражданското сдружение „Зелен Младост“ иска оставките на зам.-главния прокурор Иван Гешев и председателя на антикорупционната комисия Пламен Георгиев, заради изнасянето на фалшиви данни по делото за подкуп срещу бившите кмет и зам.-кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева и Биляна Петрова. Според поддръжниците на подсъдимите, в началото на..

обновено на 18.12.18 в 16:18

Музикантите Калин Петров, Владо Михайлов и техните сбъднати детски мечти

В предпразничната седмица в предаването “Радиоприемница” гостуват хора с разностранни и интересни професии, за каквито обикновено мечтаят децата. Днешните гости са двама музиканти и артисти - Калин Петров и Владо Михайлов . Двамата музиканти в момента се опитват да се фокусират върху новия албум на “Сленг”, който в момента “се смесва” и съвсем скоро..

публикувано на 18.12.18 в 15:35

Топъл обяд получиха децата от 97-о училище в "Люлин"

Вече 14 години програма ''Топъл обяд'' на Българския червен кръст подпомага ученици в неравностойно положение и техните родители, като много често топлият обяд в трапезариите на БЧК е единственият повод децата да посещават учебните занятия. Те получават безплатен обяд всеки ден през учебната година. В рамките на програмата днес беше организирано..

публикувано на 18.12.18 в 15:27