Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

В Слънчев джаз+ тази неделя:

Саксофонът на Raphaël Imbert в компанията на орган

Директорът на фестивала в Кутанс, Силвен Люк, Ришар Галиано и Ян Лундгрен

В Слънчев джаз+ на 10 юни ще слушаме
втората част от концерта на Силвен Люк
и част от разговора ни с Ришар Галиано за джаз и орган.
Документален запис от катедралата на Кутанс Бах и Колтрейн.


Нощта е млада!

Приятно слушане.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Джаз от фестивала на лятна Варна

Слънчев джаз+ цени джаз фестивала във Варна и всяка година техният глас, перо и летописец Владо Гаджев ни носи документални записи и ни разказва впечатления от първа ръка. Искрено му завиждам, че е бил с изобретателя на ханга Вебер Лаго като съавтор и сайдмен на Чико Фрийман, че е бил с диджеридуто в триото на Дейвид Хелбок, че е посветил..

обновено на 13.08.18 в 09:41
Кадър от видеото към Complicated

Тропикъл перкусии и кокетни вокали в новото видео на Мура Маса

Колкото и богат да е вашия летен саундтрак, препоръчваме към него да прибавите  Complicated  на британеца Мура Маса. Слънчевото звучене в трака идва от тропикъл семпли на фона на будещия възхищение глас на НЕО. При премиерата миналата седмица за Би Би Си 22-годишният артист oписа парчето като “много интригуваща, голяма поп песен, която е..

публикувано на 10.08.18 в 11:08

Песни за лято в „Настроение с Лили“

Днес ще слушаме хубави песни от началото на ХХІ век досега – хитовете през последните 18 години. В плейлистата присъстват изпълнения на Ронан Кийтинг, Alphaville , Ели Голдинг, Джеймс Блънт, Кейти Пери, Кайли Миноуг, Риана, Бред Пейсли, Пинк, Блейк Шелтън, Майли Сайръс, Ед Шийран, Диркс Бентли, Coldplay , Лейди Антебелум, One Direction и..

публикувано на 09.08.18 в 10:20
Мишел Петручани

Мишел Петручани, плюс концерт на "Чамбао" с Хорхе Пардо и Карлес Бенавент

Слънчев джаз+ и през август е на концертна вълна - началото е с разкошната пиеса на Мишел Петручани "Lookin'Up" от концерта му в Мец през 1991-ва. Следва не по-малко завладяващата му версия на хита на Бруно Мартино "Estate" . Продължението е с гостуването в концерт на "Чамбао" на двама от "кръстниците" ни и бивши сайдмени на Пако де Лусия -..

публикувано на 06.08.18 в 10:45

Все така искрящата Робин дари феновете си с нов сингъл

След дългогодишна пауза талантливата шведска звезда Робин ни напомни за своето величие. Тази седмица тя загатна за първия си цял албум от 2010-а насам със сингъла  Missing U . Парчето излезе в сряда и бързо се превърна в един от най-горещите нови сингли в момента. В него Робин не изневерява на блещукащ cинтeзаторен поп саунд, пасващ на..

публикувано на 03.08.18 в 11:12