Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

В Слънчев джаз+ тази неделя:

Саксофонът на Raphaël Imbert в компанията на орган

Raphaël Imbert
Снимка: Marseille Jazz des cinq continents

В Слънчев джаз+ на 10 юни ще слушаме
втората част от концерта на Силвен Люк
и част от разговора ни с Ришар Галиано за джаз и орган.
Документален запис от катедралата на Кутанс Бах и Колтрейн.


Нощта е млада!

Приятно слушане.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Кристина Агилера

Новият албум на Кристина Агилера е на музикалния пазар

Първият албум на Кристина Агилера от шест години насам е вече на музикалния пазар. Заглавието е "Liberation". В проекта участват големи имена като Андерсън.Паак, Деми Ловато и Канйе Уест. Фарел Уилямс и Линда Пери са помагали в началния етап, но не са били включени в крайния вариант. Пилотният сингъл „Accelerate“ с Тай Дола Сайн и Ту Чейнз..

публикувано на 15.06.18 в 09:45

Хитовете на 70-те слушаме в „Настроение с Лили“

Днес темата е „ Хитовете на 70-те години “ - интересна и разнообразна музика в стиловете поп, рок, соул, кънтри, латино и диско. Ще слушаме: Fortunes, Equals, Osmonds, Eagles, O’Jays, Dr. Hook, Queen, Nazareth, Щурците, Катя Филипова, Elton John Rod Stuart, Paul McCartney, Linda Ronstadt, Mireille Mathieu, Julio Iglesias, Adriano Celentano,..

публикувано на 14.06.18 в 10:15

Цветовете на дъгата и слънчеви лъчи в новото на ЕМИНИКЕ, посветено на месеца на Прайд

Стотици хиляди по целия свят ще се включват в шествия като част от месеца, посветен на ЛГБТИ Прайд събития. Танци, радостна музика, ярки костюми и приятелска атмосфера ще съпътстват шествията, целящи да обърнат внимание на правата на ЛГБТИ общността. Очакват се и протести от крайно консервативни групи, но като цяло на Прайд парадите основното..

публикувано на 08.06.18 в 10:18

Тийн идолите на 60-те - в „Настроение с Лили“

Днес темата е – тийн идолите на 60-те години. Талантливи артисти, които доминират в класациите и живота на младите хора. Песните им звучат по радиото, което по това време е основна медия. Цяла Америка ляга и става с него. А от САЩ, рокендролът се пренася и в Европа. Ще слушаме: Beach Boys, Billy J Kramer, Bobby Vee, Dion and The..

публикувано на 07.06.18 в 10:25

Китаристът Силвен Люк и негови гости от фестивала в Кутанс

През юни говорим с някои от нашите „кръстници” и слушаме последните им документални записи. В това издание - китарата на Силвен Люк и част от гостите му на тазгодишното издание на „Джаз под ябълковите дървета” в Кутанс, Нормандия. Джазът непрекъснато еволюира. Той отдавна се развива в крак с различните култури и световната музика. но сега..

обновено на 04.06.18 в 11:29