Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Запалянковците могат да се радват на Мондиала в няколко фен-зони в София

| обновено на 14.06.18 в 17:55
Снимка: Божидар Янев

Започна Световното първенство по футбол 2018-а в Русия. Хиляди фенове от цял свят с притаен дъх очакваха предстоящия футболен фестивал. Именно феновете за отговорни за незабравимата атмосферата около тези големи спортни форуми. Макар че българският национален отбор няма да вземе участие и на това първенство, феновете на футболната игра нямат намерение да пропуснат тръпката през следващите 32 дни, когато ще се изиграятиобщо 64 мача.

И тази година най-верните запалянковци ще имат възможността да се потопят изцяло във атмосферата на световното, като за тази цел на няколко места в столицата бяха създадени уникални фен зони. Една от тях се намира в непосредствена близост до Националното радио на модернизирания за тази цел стадион "Юнак".

В 18 часа ще бъде даден първият съдийски сигнал на откриващия мач между Русия и Саудитска Арабия. Така че, ако все пак не намерите място на това съоръжение добре е да знаете, че в София има още две фен зони - при Колодрума до стадион „Българска армия“ и при Музея на земята и хората, където също ще можете да изживеете футболната тръпка, така сякаш сте на стадион "Лужники" в Москва.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Приключенски лагер на Витоша събира любители на конструирането

Все по-предпочитани стават формите на обучение сред природата. За най-малките любители на планината почти всяка седмица се организират лагери. Там децата могат да се запознаят с конструирането, да се включат в различни творчески ателиета, да правят физични и химични експерименти, да пояздят, да се качат на въжен тролей. Анита Милчева е управител на..

публикувано на 18.08.18 в 11:05

Противопожарен автомобил се преобърна край Пловдив

Противопожарен автомобил се преобърна на пътя между Куклен и Брестник, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив. Пожарната е била насочена към инцидент след подаден сигнал за бедствие, когато пропаднала в дере на голям завой на входа на Куклен. Съобщава се за трима пострадали служители, които са били откарани в болница.

публикувано на 17.08.18 в 18:03

Потърпевшите от фалита на ЗК "Олимпик" могат да потърсят обезщетение

Горещата трафик тема от тази седмица бе фалитът на кипърската застрахователна компания „Олимпик“ АД, който засегна близо 200 хил. български граждани. Според оценките, въпреки сътресението застрахователният пазар в България остава стабилен. Редица български застрахователи са се опитали по различни начини да предупредят своевременно клиентите си за..

публикувано на 17.08.18 в 17:47
Перперикон

Проф. Николай Овчаров: Перперикон ни разкри тайните си

След 19 години разкопки на Перперикон успяхме да разкрием тайните на скалния град, каза проф. Николай Овчаров по време на представянето на последните открития на археологическия обект. Една от най-големите находки е уникалният царски дворец светилище, а най-главната част в него е церемониалната тронна зала, дълга почти 30 метра. Според археолога, до..

публикувано на 17.08.18 в 16:25

Любители на волейбола се събират на турнир в парк "Възраждане"

Септември месец считаме за началото на есента, но все още не сме готови да се разделим с летните емоции. Това е и причината ентусиастите от Adventure Team Bulgaria да ни зарадват с волейболен турнир за любители, който ще се проведе на 2 септември в парк Възраждане в столицата. За целта са подготвени модерни игрища с пясък, а организаторите на..

публикувано на 17.08.18 в 16:10