Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Бриела дебютира с бум - „Boom Pow“

3
Снимка: Личен архив
Най-новото попълнение на българската поп сцена - 19-годишната Бриела, представя и пред слушателите на Радио София дебютното си парче „Boom Pow“ и видеото към него.

Сингълът обещава да се превърне в горещ хит с лятно настроение и бунтарски дух.

Бриела (Габриела Байкушева) е талантлива млада изпълнителка със запомнящ се стил и глас, които впечатлиха журито в последното издание на един от най-харесваните музикални формати в България, в който стига до трети кръг. Риалитито е част от пътя й към сбъдване на мечтата й да изгрее на музикалната сцена. Зад песента на Бриела стоят Преслав Бориславов и Борислав Тонев от Cool Kid$, а видеото е дело на режисьора Радостин Събев- Шошо.

За “Boom Pow” Бриела споделя:

Парчето, което направих с моите продуценти, е лятна и свежа хапка, за която винаги съм си мечтала. Исках да направя нещо, което да слушам с удоволствие, отивайки на море или докато съм с приятели.
Мислихме върху песента отминалата година, но сега е времето, когато трябва да се пусне в ефира. В нея разказвам за неизживяна любов, за нещо недостъпно, но и за нещо толкова близко. Бих искала всеки да намери своята история или ситуация в песента!

Чуйте какво още сподели Бриела пред Роман Михайлов в Шоколад за дебютния си сингъл за участието в музикалния тв формат, за голямата и малката сцена, за снимките на видеото в скрап-зоната в Нови Искър…

Снимките са от личния архив на Бриела - от тук.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

За добрата книга има значение не само преводът, а и качеството на произведението

На 7 декември от 19.00 часа в Център за култура и дебат “Червената къща” се състоя официалната церемония за Годишните награди за превод, носещи името на знаменития български преводач на американска литература от XX век Кръстан Дянков. Наградата на фондация “Елизабет Костова” се връчва за превод от английски на български език на съвременен роман с висока..

публикувано на 11.12.18 в 12:25

"Антигона и Хората" по Софокъл показва смолянската трупа на столичната сцена в "Театро"

Родопският драматичен театър „Николай Хайтов” (Смолян), гостува в „Театро“ на 12 декември от 19:00 ч. с „Антигона и Хората“  по Софокъл. Участват Божана Мановска, Самуела-Ивана Церовска (гост), Атанас Найденов, Асен Левов, Борис Хаджийски. Сценичният вариант и режисурата са дело на Делян Илиев . Чуйте какво сподели той пред Катя..

публикувано на 11.12.18 в 12:01

Руслан Мъйнов: В малка България липсва усещане за единение, за братство

Руслан Мъйнов няма нужда от представяне. Името му е добре познато на българите вече 20 години. Актьор, певец и телевизионна звезда. Но зад всичко това се крие един истински достоен човек - честен, добър, възпитан и категорично извън рамката на звездния си статут. Пред Радио София Руслан разказа изключително увлекателно за пътя на едно момче от..

публикувано на 11.12.18 в 11:55

Еco Switch предлага алтернативи на пластмасата

Рециклирането и намаляването на използването на пластмаса, отдавна вече не е само въпрос на личен избор, а глобален. Все повече и повече хора, корпорации, организации и институции се обединяват в опити за разрешаването на този огромен проблем. Една от новите идеи в тази насока в България идва от платфомата Еco Switc h . Компанията ще се..

публикувано на 11.12.18 в 10:27

Майките на деца с увреждания получиха приза "Човек на годината" за 2018 г.

Днес, когато отбелязваме Световния ден за правата на човека, бяха връчени наградите „Човек на годината“. Тази година Български хелзинкски комитет раздаде 8 приза в 6 категории и една подгласна награда. Майките на деца с увреждания получиха приза "Човек на годината" за 2018 г. Те са сред осемте личности и организации със значим принос и активност в..

публикувано на 10.12.18 в 18:16