Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Виктория Динкова VICK - с нова самостоятелна песен „Not Alone”

Снимка: Личен архив
Виктория Динкова пусна чисто новото си самостоятелно парче Not Alone.

VICK, както е сценичното ѝ име, вече засне и видео към песента.
Музиката е дело на Георги Георгиев от група „Остава“, а текстът е написан от 23-годишната изпълнителка.
Записът комбинира динамични електронни звуци с алтернативното и хипнотизиращо звучене на гласа на Вики, станало вече емблематично за младата певица.
Песента е вдъхновена от момент в живота ѝ, когато е била фокусирана в негативните неща, и изведнъж е осъзнала, че не е сама и е възможно да живееш без да се изолираш от света, разказва Виктория.
Видеото към песента е дело е на режисьора Рая Радичкова, която успява чрез личните истории на няколко персонажа да претвори духа на песента и да му придаде социално звучене.

VICK е сред новите любими лица и гласове. Електричните изпълнения на най-новото попълнение в лейбъла Homeovoxmusic, я отведоха до финалите в последния сезон на „Гласът на България“. Тя е от онези интровертни артисти, които правят музикалното преживяване изключително вълнуващо.

В момента Виктория Динкова работи по първия си самостоятелен албум.
Дебютният ѝ сингъл Can't Handle и видеото към него излязоха официално през лятото на 2016-а и до днес имат 30 хиляди гледания в YouTube.

Още за новата песен, трудностите и битките в живота на Виктория Динкова може да чуете в звуковия файл.

ВИЖТЕ ОЩЕ

САЩ и Европа през погледа на един пътешественик

В "Турагент" ще ви запознаем с Ангел Георгиев - IT специалист, който живее в Испания от няколко години. Казва, че испанците усещат живота по много близък за него начин. В серия от срещи Олга Добрева ще ни представи пътешественика, стъпил на седемте континента до 37-ата си годишнина.  Всъщност, целта на Ангел е била да посети 7-те континента до..

публикувано на 23.09.18 в 10:05

Как се готви боб в Радуил

При гостуването на пътуващото ни "Радиокафе" в село Радуил (само на 8 километра от Боровец), имахме много колоритни срещи. Една от тях беше с Цветанка и Добринка - двете дами, които от 14 години приготвят 10-те казана боб, необходими за изхранване на гостите на ежегодния Фестивал на боба в селото. Те бяха първите ни гости, защото така и така бяха..

публикувано на 22.09.18 в 10:30

Бегачи на Витоша разпределят 6000 награден фонд

Петото издание на популярното планинско бягане "Витоша моята планина" ще се проведе тази неделя (на 23 септември) и ще е с внушителния награден фонд от 6000 лв. Сред организаторите и тази година са "Витоша ски", Сдружение "Маратон" и "София - Европейска столица на спорта". Материалните награди за томболата сред участниците са над 60. Участие може да..

публикувано на 22.09.18 в 10:25

Отбелязваме Международния ден на мира

С тържествена церемония пред Паметника на Незнайния воин в столицата Дружеството за ООН в България отбеляза Международния ден на мира.  Международният ден на мира - 21 септември, е обявен от ООН през 1981 г. с резолюция 36/67 и повторно приет през 2001 г. с резолюция 55/282. Тази година празникът е обвързан със седемдесетата годишнина от приемането на..

публикувано на 21.09.18 в 16:15
Село Момчиловци

За четвърти път „Фестивал на киселото мляко - култура и традиции“ в село Момчиловци

Уникалното българско кисело мляко, прославило страната ни в Китай, се превръща в повод за празник. От 21 до 23 септември 2018 г. китното родопско село Момчиловци ще бъде домакин на „Фестивал на киселото мляко - култура и традиции“. Идеята на фестивала в смолянското село е да заздрави културната връзка между България и Китай и да популяризира млечния..

публикувано на 21.09.18 в 16:13