Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Виктория Динкова VICK - с нова самостоятелна песен „Not Alone”

Снимка: Личен архив
Виктория Динкова пусна чисто новото си самостоятелно парче Not Alone.

VICK, както е сценичното ѝ име, вече засне и видео към песента.
Музиката е дело на Георги Георгиев от група „Остава“, а текстът е написан от 23-годишната изпълнителка.
Записът комбинира динамични електронни звуци с алтернативното и хипнотизиращо звучене на гласа на Вики, станало вече емблематично за младата певица.
Песента е вдъхновена от момент в живота ѝ, когато е била фокусирана в негативните неща, и изведнъж е осъзнала, че не е сама и е възможно да живееш без да се изолираш от света, разказва Виктория.
Видеото към песента е дело е на режисьора Рая Радичкова, която успява чрез личните истории на няколко персонажа да претвори духа на песента и да му придаде социално звучене.

VICK е сред новите любими лица и гласове. Електричните изпълнения на най-новото попълнение в лейбъла Homeovoxmusic, я отведоха до финалите в последния сезон на „Гласът на България“. Тя е от онези интровертни артисти, които правят музикалното преживяване изключително вълнуващо.

В момента Виктория Динкова работи по първия си самостоятелен албум.
Дебютният ѝ сингъл Can't Handle и видеото към него излязоха официално през лятото на 2016-а и до днес имат 30 хиляди гледания в YouTube.

Още за новата песен, трудностите и битките в живота на Виктория Динкова може да чуете в звуковия файл.

ВИЖТЕ ОЩЕ

На финала е третият етап от реконструкцията на Северния парк

На финала е третият етап от реконструкцията на Северния парк. Около 95% от дейностите вече са изпълнени, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на ремонта. След цялостната реконструкция, в Северния парк ще има 140 декара изцяло обновени площи. Предпоследният етап от реконструкцията на Северния парк включва изграждането на поливна..

публикувано на 13.11.18 в 17:30

Иновативен апарат открива очни проблеми при децата

Приблизително 1.3 млрд. души в света живеят с някаква форма на увреждане на зрението. От тях 36 млн. са слепи, а всяко четвърто дете, или 25% от децата в предучилищна възраст, имат очни проблеми. По този повод Лайънс клуб „София Витоша“ и район „Надежда“ отбелязват Международен ден на незрящите със старта на кампания за профилактика на очите на над 850..

публикувано на 13.11.18 в 16:51

ТУ и КРИБ си стиснаха ръцете за общи проекти

Рамково споразумение за стратегическо сътрудничество между Техническия университет - София и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, подписаха ректорът на университета чл. кор. проф. Георги Михов и председателят на КРИБ Кирил Домусчиев . Целта на споразумението е да се засили връзката между образованието и бизнеса чрез повече..

публикувано на 13.11.18 в 16:13

Строят училище и детска градина в кв. "Витоша - ВЕЦ Симеоново"... до няколко години

В предаването "Вашият глас" говорим за липсата на училище в кв. "Витоша - ВЕЦ Симеоново". След новото строителство през последните над десет години в София, липсата на инфраструктура в новите квартали се оказва проблем , липсват и детски градини и училища.  С подобен проблем се сблъсква и Петя Алексиева от кв. "Витоша - ВЕЦ Симеоново", когато..

публикувано на 13.11.18 в 15:47
В един от Центровете за настаняване от семеен тип

Предлагат нови стандарти за качество при резидентната грижа

Липсват квалифицирани кадри и възможност за продължаващо образование на персонала в центровете за настаняване от семеен тип. Тези констатации са направени до момента от проверка във   всички 279 центрове в страната, където се отглеждат деца с и без увреждания. Данните бяха съобщени по време на семинар, посветен на резидентната грижа. До края на..

публикувано на 13.11.18 в 15:26