Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Виктория Динкова VICK - с нова самостоятелна песен „Not Alone”

Снимка: Личен архив
Виктория Динкова пусна чисто новото си самостоятелно парче Not Alone.

VICK, както е сценичното ѝ име, вече засне и видео към песента.
Музиката е дело на Георги Георгиев от група „Остава“, а текстът е написан от 23-годишната изпълнителка.
Записът комбинира динамични електронни звуци с алтернативното и хипнотизиращо звучене на гласа на Вики, станало вече емблематично за младата певица.
Песента е вдъхновена от момент в живота ѝ, когато е била фокусирана в негативните неща, и изведнъж е осъзнала, че не е сама и е възможно да живееш без да се изолираш от света, разказва Виктория.
Видеото към песента е дело е на режисьора Рая Радичкова, която успява чрез личните истории на няколко персонажа да претвори духа на песента и да му придаде социално звучене.

VICK е сред новите любими лица и гласове. Електричните изпълнения на най-новото попълнение в лейбъла Homeovoxmusic, я отведоха до финалите в последния сезон на „Гласът на България“. Тя е от онези интровертни артисти, които правят музикалното преживяване изключително вълнуващо.

В момента Виктория Динкова работи по първия си самостоятелен албум.
Дебютният ѝ сингъл Can't Handle и видеото към него излязоха официално през лятото на 2016-а и до днес имат 30 хиляди гледания в YouTube.

Още за новата песен, трудностите и битките в живота на Виктория Динкова може да чуете в звуковия файл.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Екологично сдружение предложи алтернатива за управление на отпадъците

Алтернативна визия за управление на отпадъците в града внесоха днес в Столичната община екологично сдружение „За Земята“ и граждани. В нея се настоява за създаването на работна група, която да промени цялостния план за боклука и категоричното отхвърляне на проекта за изграждането на площадката за изгаряне на отпадъци в ТЕЦ - София. Кметът на София..

публикувано на 17.07.18 в 17:54

Цветелина Оланд мечтае да може отново да прегърне децата си

Българи емигрират в Норвегия, за да работят, да търсят по-добър живот, но всичко се променя след раждането на децата им. Тогава семействата стават жертва на социална служба „Барневарн“ в северната страна, която отнема деца от семействата им. Мнозина са били принудени да напуснат държавата, за да запазят децата и семействата си. Сигнали към..

публикувано на 17.07.18 в 17:35

Сигнал от слушатели: Ремонтът на ул. "Солунска" застрашава дърветата

Притеснени слушатели на Радио София сигнализираха за застрашени дървета по време на ремонта на ул. "Солунска" в отсечката между пл. "Славейков" и ул. "Ангел Кънчев". Те ни изпратиха снимки, на които се вижда работата с тежка механизация в непосредствена близост до уличната растителност. Наред с реконструкцията на ул.„Граф.Игнатиев“ и пл. "Славейков",..

публикувано на 17.07.18 в 17:10

Единна система за туристическа информация срещу сивия сектор

Министерството на туризма ще се бори със сивата икономика чрез единна система за туристическа информация. Тя ще заработи от май следващата година. Системата ще свърже в реално време регистрите на местата за настаняване с Министерството на туризма, Националната агенция по приходите, МВР, Националния статистически институт и общините. По този начин се..

публикувано на 17.07.18 в 16:10
Аюуне Суле

Музикалният шаман Аюуне Суле открива радиофестивала „Аларма Пънк Джаз"

Радиофестивалът „Аларма Пънк Джаз", организиран от програма "Христо Ботев", ще открие утре вечер летния сезон с концерт на ганайския изпълнител Аюуне Суле. Oт 21.00 часа в обновеното Второ студио на БНР музикалният "шаман" Аюуне Суле ще ви представи соловата си програма, изсвирена на ганайския народен инструмент колого.  Програмата на Аюуне Суле ще..

публикувано на 17.07.18 в 15:58