Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

През този сезон:

Злато, брокат и розови нюанси доминират при грима

Снимка: pixabay.com
През лятото ни се иска да сме по-леки, въздушни и ненатоварени с работа и дрехи. Това е, обаче, и времето на горещите купони, безкрайните партита и фестивали, а всеки от нас иска да изглежда възможно най-добре на снимките после. 

Освен че искаме да сме бляскави и смело експериментираме с цветовете и декорациите в грима, трябва да бъдем и внимателни, защото жегите са враг на макиажа, тъй като изпотяването може да превърне и най-безупречния грим в маска на клоун.

За да бъдем свежи през целия ден, та чак до полунощ, е нужно да вземем предварителни мерки. Грета Великова, което е кино гримьор от 19 години, съветва момичетата да имат винаги чантичка за бързо реагиране, която да съдържа пудра, черен молив, спирала, червило и специални листчета от оризова хартия, които отнемат излишния себум. След това можем да използваме малко фон дьо тен или розов руж, който е обожаван от всички тази година.

Златистите и розови нюанси, брокатът, матовете устни и подчертаните очи са хит сред дамите през този сезон, а какво още е актуално  – чуйте в звуковия файл. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Денят на една софиянка

"Денят на една софиянка" e история за бежанка с неочакван край - добър. Често положителните истории за бежанците не достигат до нас, защото няма кой да ги разкаже.  С тази задача са се захванали от Фондация "Изящни дела", а продуктът на техния труд вече можем да видим във всички метролокации в София. Той представлява един късометражен филм ,..

публикувано на 22.01.19 в 17:47

Образованието - най-подкрепяният от дарители сектор у нас

Дарителските организации иската да видят отражение на своите проекти в политиките на Министерството на образованието и науката, отбеляза директорът на Българския дарителски форум Красимира Величкова. По думите й, постигнатият синхрон между двете страни може да доведе до значителни успехи не само в личностното развитие на учениците, но и в..

публикувано на 22.01.19 в 17:30

Момчетата от Innerglow изненадват с по-необичайни инструменти на представянето на Chained In Love

В петък, 25 януари, в известен столичен клуб, момчетата от групата Innerglow ще представят новия си сингъл Chained In Love и видеото към него. Това е песента, която самите слушатели избраха и с отзивите си след всеки концерт на групата ги убедиха, че трябва да запишат възможно най-скоро. Тодор Ковачев, Петър Желев, Иван Даскалов и Матей..

публикувано на 22.01.19 в 16:39
Васил Велев

Нов вид трудови договори предлагат работодатели

Работодатели предлагат с промени в Кодекса на труда да се въведат нов вид трудови договори. Предложението е да се записват две числа - общият разход за труд и нетната сума, която работникът получава след всички удръжки. Работодателските организации настояват осигурителната тежест да бъде разпределена поравно между работодателя и наетия работник,..

публикувано на 22.01.19 в 16:25
Захари Сотиров и Даниела Минкова-Машова

Ски скок и ски бягане - трудни, но изграждащи характер спортове

Зимните спортове, забавленията в планината и на пистата - за това говорим тази седмица в нашата "Радиоприемница". Днес на ход са темите за ски бягането и мястото му у нас. Не по-малко интересен за дискутиране спорт е и ски скокът. С какви предизвикателства се сблъскват желаещите да практикуват двата зимни спорта? Този и други въпроси обсъдихме с..

публикувано на 22.01.19 в 15:17