Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Страхуваме се от ретроградния Меркурий, защото не знаем какво означава

През по-голямата част от август продължаваме с ретроградния Меркурий. Той ще ни оказва влияние поне до 23 август, това сподели в студиото на радио София астрологът Деница Красимирова. През това време не е добре да започваме нови начинания, особено нова работа. Не е препоръчително да си купуваме автомобил или техника, подчертава астрологът.

Предстои ни още едно затъмнение, този път ще е слънчево и ще бъде в зодия лъв. Очаква се на 11 август. Най-силно ще се усети от лъвовете, особено тези, които са родени около 11 август. На тях им предстои емоционална година с кардинални промени.

С настъпването на септември започва добър период почти за всички зодиакални знаци. През септември сме в енергията на Дева - знакът на работата. Септември месец е добър да започнем нова работа или да се погрижим за здравето си. В началото е подходящ за започване на нови връзки и за предложения за брак и сватби.

Относно влизането на планетите в ретроградна фаза астрологът коментира, че се страхуваме, защото не знаем какво точно означава понятието "ретрограден". „Ретроградие“ в буквален смисъл се тълкува като връщане назад към миналото, т.е. означава, че се връщаме към стари, недовършени неща.

Може би имаме някакъв дълг, който трябва да върнем, това ще ни освободи много енергия, за да получаваме нови неща в живота си. Или пък имаме неуточнени отношения в миналото си. Особено съдбоносен е моментът преди 11 август, защото се намираме в т.нар. „коридор между затъмненията“. Тези около две седмици, които имаме, са доста важни да наблюдаваме знаци - какво ни се случва, какво сънуваме, какво случайности привличаме в живота си
.

Още от анализа на астролога Деница Красимирова, може да чуете в интервюто в звуковия файл.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Започва изграждането на 16 км от АМ "Хемус" от Белокопитово

Започва строителството на новия участък от АМ"Хемус" между пътния възел "Белокопитово" и търговищкото село Буховци. Първа копка на отсечката с дължина около 16 км бе направена в присъствието на премиера Бойко Борисов, министрите на регионалното развитие и на финансите Николай Нанков и Владислав Горанов, председателя на УС на АПИ инж.Светослав..

публикувано на 16.08.18 в 12:37

Йогалатес - баланс между ум, тяло, дишане и движение

Всяка събота и неделя до края на септември една добра възможност за здравословна почивка е инициативата "Йогалатес на Витоша". Това е еднодневна програма, насочена към всички, които искат да се разделят с излишните калории, зареждайки се с много положителни емоции на чист въздух. Йогалатес е система, която съчетава йога и пилатес. Стремежът е към съвършен..

публикувано на 16.08.18 в 10:16

Ново кръгово в "Драгалевци", местните подозрителни

Ново кръгово кръстовище е изградено в кв. "Драгалевци" на улиците „Папрат“ и „Захарий Зограф“. Кметът на район Витоша Теодор Петков обясни, че придобивката е дълго чакана и се открива на светлия празник Успение Богородично, който е и празник на квартала. Кръстовището е изградено за месец и е на стойност около 440 хиляди лева. Според жители на..

публикувано на 15.08.18 в 17:46

"Удая" пренася у нас събитие, което иначе е на хиляди километри

Любителите на източните практики, ще могат да се насладят на фестивала "Удая", който съчечатава йога и музика. Домакин на събитието е Правец, като се очаква да пристигнат учители, преподаватели и музиканти от целия свят, за да предадат своите умения и знания на всички участници. Началото е на 15 август, а програмата включва 5-дневен ритрийт с йога..

публикувано на 15.08.18 в 17:16

Нова детска градина отваря врати в "Драгалевци" през септември

В началото на месец септември в кв. "Драгалевци" ще отвори врати нова детска градина, съобщи кметът на район "Витоша" Теодор Петков . Детското заведение ще бъде за около 120 деца: По този начин ще намалим проблема с недостига на места, а за кв. "Драгалевци" мисля, че ще бъде решен почти изцяло. Теодор Петков добави, че продължава строителството на..

публикувано на 15.08.18 в 16:51