Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Как да разкрием пълния си потенциал

Поредицата Academy Book Club всеки четвъртък дава нови съвети, как човек да развие своя пълен потенциал. Как става това? В онлайн рубриката всеки четвъртък от 16.30 часа, организаторите преразказват най-важното от различни стойностни книги за бизнес и личностно развитие. Откритите дискуси достигат до над 10 000 души, което кара организаторите да изберат виртуалните пред физическите срещи.

Идеята за Book Club започва от един списък с книги, който Training Academy препоръчва на всички, които се губят в океана от информация, когато влязат в книжарницата. Защото, както казват те, в живота си човек трябва да прочете точно 3 книги, но преди да разбере кои са те, трябва да прочете 100 други.

В ежеседмичните дискусии, свързани с различни стойностни книги за бизнес и личностно развитие - Academy Book Club участие може да вземе всеки, независимо от възрастта или професията му.

Още за специалния клуб на книгата, разказва един от организаторите - Вергиния Накова, в звуковия файл.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Д-р Валери Цеков: Единственият начин да се опазим от грип е ваксинацията

Преди началото на есенно-зимния сезон специалисти и здравните власти отново призовават хората да се ваксинират срещу грип. Периодът до края на октомври е най-подходящ за това. Българското сдружение за иновативна медицина постави акцент върху темата с кръгла маса, проведена под патронажа на здравната комисия, с участието на всички ангажирани..

публикувано на 23.09.18 в 13:15

САЩ и Европа през погледа на един пътешественик

В "Турагент" ще ви запознаем с Ангел Георгиев - IT специалист, който живее в Испания от няколко години. Казва, че испанците усещат живота по много близък за него начин. В серия от срещи Олга Добрева ще ни представи пътешественика, стъпил на седемте континента до 37-ата си годишнина.  Всъщност, целта на Ангел е била да посети 7-те континента до..

публикувано на 23.09.18 в 10:05

Как се готви боб в Радуил

При гостуването на пътуващото ни "Радиокафе" в село Радуил (само на 8 километра от Боровец), имахме много колоритни срещи. Една от тях беше с Цветанка и Добринка - двете дами, които от 14 години приготвят 10-те казана боб, необходими за изхранване на гостите на ежегодния Фестивал на боба в селото. Те бяха първите ни гости, защото така и така бяха..

публикувано на 22.09.18 в 10:30

Бегачи на Витоша разпределят 6000 награден фонд

Петото издание на популярното планинско бягане "Витоша моята планина" ще се проведе тази неделя (на 23 септември) и ще е с внушителния награден фонд от 6000 лв. Сред организаторите и тази година са "Витоша ски", Сдружение "Маратон" и "София - Европейска столица на спорта". Материалните награди за томболата сред участниците са над 60. Участие може да..

публикувано на 22.09.18 в 10:25

Отбелязваме Международния ден на мира

С тържествена церемония пред Паметника на Незнайния воин в столицата Дружеството за ООН в България отбеляза Международния ден на мира.  Международният ден на мира - 21 септември, е обявен от ООН през 1981 г. с резолюция 36/67 и повторно приет през 2001 г. с резолюция 55/282. Тази година празникът е обвързан със седемдесетата годишнина от приемането на..

публикувано на 21.09.18 в 16:15