Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Как да разкрием пълния си потенциал

Поредицата Academy Book Club всеки четвъртък дава нови съвети, как човек да развие своя пълен потенциал. Как става това? В онлайн рубриката всеки четвъртък от 16.30 часа, организаторите преразказват най-важното от различни стойностни книги за бизнес и личностно развитие. Откритите дискуси достигат до над 10 000 души, което кара организаторите да изберат виртуалните пред физическите срещи.

Идеята за Book Club започва от един списък с книги, който Training Academy препоръчва на всички, които се губят в океана от информация, когато влязат в книжарницата. Защото, както казват те, в живота си човек трябва да прочете точно 3 книги, но преди да разбере кои са те, трябва да прочете 100 други.

В ежеседмичните дискусии, свързани с различни стойностни книги за бизнес и личностно развитие - Academy Book Club участие може да вземе всеки, независимо от възрастта или професията му.

Още за специалния клуб на книгата, разказва един от организаторите - Вергиния Накова, в звуковия файл.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Тръгват влаковете между Банкя и Казичене

От средата на декември жителите и гостите на столицата ще могат да пътуват между Банкя и Казичене с влаковете на „БДЖ-Пътнически превози“ ЕООД, без да се налага да се прекачват.  Успехът идва след повече от две години убеждаване на институциите в необходимостта от пускането на подобни директни градски влакове, които да прекосяват територията на София...

публикувано на 12.11.18 в 17:29

10 нови детски градини ще бъдат направени в София през 2019 г.

Общо десет нови детски градини и модернизация на съществуващи сгради ще бъдат направени в София през следващата година, съобщи кметът Йорданка Фандъкова по време на откриването на новата сграда към Детска градина №160 в кв. „Драгалевци“. Новоизграденият филиал на детското заведение е за четири нови групи - две яслени и две градински - общо за 100 деца...

публикувано на 12.11.18 в 17:29

Историята на Самоков от XIX и XX в., разказана през три лични истории

„Щрихи от новата история на Самоков“ - така е нарекъл своята нова книга четвъртокурсникът по история в СУ "Св.Климент Охридски" Силвио Томов . Тя вече излезе от печат, а на 23 ноември ще бъде представена официално в София. Младият историк прави опит да представи град Самоков от XIX и XX век, описвайки историите на големия самоковски род Коцеви и..

публикувано на 12.11.18 в 16:37

Помислете и съвет потърсете преди да приложите антибиотик

Започва традиционната Световна седмица, посветена на осведомеността за отговорно прилагане на антибиотиците. Скоро тези медикаменти може и да станат безполезни, заради резистентността, която развиват микроорганизмите. Затова призивът и на кампанията тази седмица е за правилна и отговорна употреба  на антибиотици, включително и в..

обновено на 12.11.18 в 16:35
Авторите Добрин Атанасов и Любен Кулелиев посетиха БНР преди откриването на изложбата

Изложба напомня за несъответствието между дигитално (говорене) и аналогово (мислене)

В днешно време често употребяваме думата дигитален: дигитален свят, дигитален живот, дигитално изкуство, образование...   Дигиталното се превърна в модерно. Тази афиширана дигиталност, обаче, често остава просто едно кухо понятие, зад което се крие неразбиране. За да придобиеш дигитално мислене не е достатъчно да се научиш да ползваш компютър...

публикувано на 12.11.18 в 16:20