Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Ремонт! Къде?

Знаете, че ремонтите винаги са свързани с много въпроси, дълго търсене и разпитване на приятели. За това е много хубаво когато някой ти даде правилната информация в точното време. Точно това ще се случи утре 29 септември в Бургас, където в един от големите строителни магазини ще се проведе парти, което ще ни даде отговор на въпроса - Как да избегнем хаоса в ремонтите?

Специални зони за мъже, жени ще им помогне да навлязат в дебрите на основните ремонтни дейности, ще обогати познанията им за различните цветове и текстури, които правят дома ни модерен и уникален. Малчуганите пък ще могат да нарисуват своя проект за мечтаната къща.

За събитието разказва Снежана Семова, основен организатор.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Спортисти на месец септември

Спечелилите бронзови медали на Световното първенство за мъже петобойци Явор Пешлеевски и Тодор Михалев бяха определени от журналистите за "Спортисти на месеца" за септември. След петобойците се наредиха европейската шампионка на скиф Десислава Георгиева, европейският шампион за мъже в супермото и мотокрос Майкъл Иванов, четвъртата на обръч от..

обновено на 22.10.18 в 10:20

Възстановено движение по бул. "България"

Днес движението по бул. "България" в участъка между бул. "Акад. Ив. Гешов" и бул. "Гоце Делчев"  е напълно възстановено. Вече е  положена маркировката по пътното платно в посока център, както и в платното по посока кв. "Бояна". Ремонтът на всяко пътно платно в участък от 1 км отне общо четири седмици. По време на строителните дейности беше заздравена..

публикувано на 10.09.18 в 10:11

Веска Георгиева - перфекционистът, воден от максимата „не може да не може“

Козирог с невинаги лесен характер. Перфекционист, воден от максимата „не може да не може“. Така началникът на Столичния инспекторат Веска Георгиева определя себе си пред микрофона на Радио София. Задачата на ръководената от нея структура е да подпомага и изпълнява контролните функции на кмета на Столичната община, на чието подчинение е, а гражданите..

публикувано на 28.05.18 в 14:52

Двустранните констативни протоколи при ПТП вече няма да се регистрират в КАТ

Комисията за финансов надзор (КФН) прие окончателно изменения в Наредбата за документите и реда за съставянето им при пътнотранспортни произшествия и реда за информиране между Министерството на вътрешните работи, Комисията за финансов надзор и Гаранционния фонд. Наредбата е съвместна на КФН и министъра на вътрешните работи и урежда материята по..

публикувано на 14.02.17 в 17:40

Центърът на столицата ще бъде блокиран за концерта на Слави на 29.10.2016г

Почти всички звена на столичната полиция и служители от страната са ангажирани за охраната на предстоящия в събота концерт-митинг на Слави Трифонов. Целият конен взвод на столичната полиция ще охранява Борисовата градина. Ще бъдат изведени и всички служебни кучета. За проверки за евентуални взривни устройства ще бъдат ангажирани служители на..

публикувано на 27.10.16 в 17:05