Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Геймърът знае историята на игрите и умее да ги цени

Снимка: https://pixabay.com

Когато стане дума за геймъри, много хора си представят някого, който се тъпче с вредни бургери и по цяло ден стои пред компютъра. Другата гледна точка, обаче е, че това е някой, който е изиграл много игри, знае техните истории, оценил е тяхната стойност и е успял да запази най-важното за себе си, обясни в предаването "Шоколад" Борислав Първанов - Crom - нашия консултант в света на игрите.


СнимкаВсеки човек може да бъде геймър. Дори да играе само пасианс или билярд на телефона си. Важното е каква игра играеш, дали я разбираш и ти доставя удоволствие и с какви партньори я играеш, отбеляза още Борислав.

Повече за заклетите геймъри, състезанията и хората, които казват, че не играят игри - чуйте от Алекс и Crom.

ВИЖТЕ ОЩЕ

За силата на вярата и пътя на душата

За празниците , вярата, християнските и общочовешки ценности и тяхното място в живота ни говорим тази седмица в предаването "Радиоприемница". Велики четвъртък е четвъртият ден от Страстната седмица - денят, когато се е провела Тайната вечера и когато боядисваме Великденските яйца. Този Велики четвъртък 200 деца боядисаха яйцата, които ще бъдат занесени до..

публикувано на 25.04.19 в 16:10

Два манастира до София, които да посетим в почивните дни

Пролетните празници са една чудесна възможност да комбинираме разходката сред природата с духовното съзерцание, като същевременно обогатим представите си за света около нас. Затова репортерът ни Красимир Мартинов и травъл блогърът Венета Николова ни разказаха за две интересни места в близост до София. За да ги посетим, са ни достатъчни само..

публикувано на 25.04.19 в 15:57

Не ползвайте пластмасови сламки и бъркалки

„Кажи не на сламката“ е призивът в кампанията на сдруженията „Нулев отпадък“ и „Гири от смет“, с която искат да променят ежедневния навик на много от нас. Вместо да използваме пластмасовия продукт, и то не повече от 10 сек., докато разбъркаме напитката си, те предлагат да се насочим към други, доста по-екологични варианти - като метална сламка..

публикувано на 25.04.19 в 15:42

Над 250 деца боядисваха великденски яйца на пл. "Света Неделя"

Велики четвъртък е най-важният ден от Страстната седмица. На този ден се припомня Тайната вечеря на Божия син с апостолите, на която Исус Христос дава на своите ученици последните си духовни напътствия. Велики четвъртък крие много символика. Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота..

публикувано на 25.04.19 в 14:49

С рисунки и танци деца се включват в кампания за по-зелен район "Младост"

Благотворителна изложба и концерт на ученици от 144-то училище „Народни будители“ в София събра над 1080 лева за залесяване на квартал "Младост". Специалното зелено събитие се проведе в парк „Младост 3“, съвместно с Фондация „77“ - създател на Гората.бг , и Столичната община. Мотото на арт кампанията беше #вДъхНови града . Кампанията е..

обновено на 25.04.19 в 12:48

Наградите за танцово изкуство „Златна муза“ ще бъдат връчени на 29 април в НДК

За трети път Асоциацията на хореографите в България ще връчи годишните си награди "Златна муза". Церемонията ще бъде в Световния ден на танца 29 април от 19 часа в зала 3 на НДК. Призовете в областта на танцовото изкуство са в 11 категории. Сред отличията е и „Наградата за цялостно творчество“. Останалите 10 приза са посветени на творби, изяви,..

обновено на 25.04.19 в 10:48

Накъде в София

МУЗИКА Реквиемна меса от Верди ще бъде изпълнена от Витория Иео, Надя Кръстева, Франческо Аниле и Рикардо Дзанелато в Софийската опера от 19.00 часа. На диригентския пулт ще за застане Павел Клинчев, който гостува на столичната сцена специално за изпълнението на творбата на Верди. По време на представлението човек от публиката ще има възможност да..

публикувано на 25.04.19 в 10:10