Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

BalREc събира в София инвеститори, консултанти и юристи

Днес София е домакин на конференцията BalREc - най-мащабното дискусионно събитие у нас за недвижими имоти. И тази година инвеститори, консултанти, юристи и други заинтересовани лица, се събират, за да обсъдят и анализират пазарните тенденции и прогнози, като не пропускат и икономическия климат като фактор за развитието на проектите.

Дискусионните панели ще продължат през целия ден. Какъв е пазарът на жилища и какво е развитието на жилищния продукт? Това са само част от засегнатите теми на конференцията. Основен акцент ще бъде инвестиционната среда и актуалното състояние на пазара на недвижими имоти, както и очакванията за 2019 година. Във форума участват над 70 експерти.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Петрохан проход

Заледени пътища по проходите

Сняг и заледени пътища по високите части на страната. Снощи, на прохода "Шипка" е паднал около 10 сантиметра сняг. Платното е разчистено, но шофьорите трябва да се движат с особено внимание. В района на места има и гъста мъгла. Панорамният път Шипка - Бузлуджа е затворен...

публикувано на 16.11.18 в 08:12

Startup Europe Summit гради мостове между стартъпите и инвеститорите

В София бе открита Startup Europe Summit - среща на високо равнище, посветена на стартиращите предприятия в областта на високите технологии. На форума присъстват над 500 лидери от европейската предприемаческа екосистема, както и представители на всички европейски институции. Фокусът на събитието е върху Централна и Източна Европа и Западните Балкани...

публикувано на 15.11.18 в 16:07

С флашмоб в метрото подкрепиха мъжете, които се борят с рак на простатата

Флашмоб в подкрепа на мъжкото здраве изненада пътниците в метростанция "Сердика". Инициативата под надслов "Подкрепи любимия мъж" е част от кампанията за повишаване информираността за рака на простатата по повод Световния месец за превенция на заболяването.   Облечени с фракове момичетата от Dance Academy и поп певицата Мариана Попова..

публикувано на 15.11.18 в 16:01
От Столичната община явно не искат да виждат такива гледки

Още 4 самопочистващи се тоалетни разполагат в столични градинки

Четири нови градски тоалетни ще има в центъра на София през следващата година. Места, на които ще бъдат разположени са градинките до "Кристал", пространството, което в момента се ремонтира между сградата на Парламента и Софийския университет, както и в близост до църквата "Свети Седмочисленици". Чуйте още по темата.

публикувано на 15.11.18 в 15:25

Търпение и партньорство - ключови за куриерите около Черния петък

Сериозни предизвикателства поставя пазаруването по време на Черния петък. Оборотите рязко нарастват, а заедно с това и обемът на стоките, които трябва да бъдат доставени до клиентите. Търговският директор на една от големите куриерски фирми в България Радослав Крумов гостува в "Радиоприемница", за да обясни повече за куриерската дейност при такива..

публикувано на 15.11.18 в 15:07