Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Графа: Вярвам, че София ще бъде "Огън" на 27 и 28 ноември

Влади Ампов - Графа
Снимка: Monte Music Ltd.

Влади Ампов - Графа подготвя голям концерт в зала 1 на НДК на 27 и 28 ноември. Двете вечери ще бъдат кулминацията на националното му турне, преминало през Пловдив, Варна и Бургас. Запазената марка на звездата е да изненадва с нещо специално публиката във всеки град.


В столицата ще бъде премиерата на живо на най-новата песен на Графа „Огън“, чийто клип той снима в Индия.

Това е една песен за живота като цяло. Тъй като носи позитивизъм, реших, че трябва да снимаме клипа на духовно място като Индия. Това беше едно приключение, чрез което сбъднах една своя мечта и все още не мога да разбера как може толкова много да ме привлича тази страна. Това, може би, е видеото, в което, съм най-усмихнат, истински.

СнимкаНямам търпение чрез “Огън” да предам енергията си на всички, които ще я чуят за първи път на живо на двата ми поредни концерта в София, разкри пред Радио София любимият изпълнител.

ВИЖТЕ ОЩЕ

2019 книги до началото на 2019 г. събират от Сдружението на градските читални

2019 книги до началото на 2019 г. - такава цел са си поставили от Сдружението на градските читални. Младите хора събират книги, които ще дарят на малки и големи библиотеки в цялата страна.  Основна цел на кампанията е да подкрепи обновяването на библиотечните колекции с детски книги на читалищните и общински библиотеки в страната и по този начин да..

публикувано на 20.11.18 в 16:44

Над 1 млн. литра гориво са спрени от продажба след проверки

Съставени са актове за малко над 1 млн. лв. от началото на годината и са спрени от продажба над 1 млн. литра гориво. 31 хиляди литра гориво са изтеглени от пазара само в рамките на интензивните проверки от началото на октомври. Това отчетоха от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. Проверки са извършени в 12 общини, а резултатите..

публикувано на 20.11.18 в 18:30

За ден София ще се превърне в пресечна точка на световните традиции

Само за ден столицата ни се превръща в пресечна точка на традициите на страните от цял свят, обединени от важни социалнозначими каузи. 60 ще бъдат чуждестранните щандове тази. На тях ще бъдат открити ръчно изработени продукти, сувенири, шедьоври от различни национални кухни, характерни облекла и разнообразна културна програма. Организатор е..

публикувано на 20.11.18 в 16:21
проф. Лъчезар Аврамов

Проф. Лъчезар Аврамов: И здравите, и раковите клетки имат защита срещу лекарства

Проф. Лъчезар Аврамов е директор на Института по електроника на БАН. Едно от основните направления на дейността на института е в областта на квантовата електроника. Тя включва както изследване на самата светлина като явление, така и взаимодействието й с материални среди, с човешкото тяло, химически активни вещества, които служат за лекарства. От..

публикувано на 20.11.18 в 16:06

Проверките на КЗП за коректността при намаленията продължават от Черния петък до светлата Коледа

Не всички намаления са реални и клиентите трябва да бъдат внимателни при покупката на стоки. Това посъветва председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов в навечерието на Черния петък . Той допълни, че тепърва ще станат ясни конкретните понижени цени, тъй като към момента повечето от търговците обявяват с рекламни..

публикувано на 20.11.18 в 15:54