Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата

Снимка: архив

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 декември. 

Във връзка с монтаж на хидрофорна уредба до бл. 196, жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на живеещите в района на: бл. 196, бл. 197, бл. 198 (висока зона). 

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Бистър поток“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 12.00 до 14.00 часа на живеещите в района на: ул. „Бистър поток“, ул. „Акад. Петко Стайнов“. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Изпращат фалшиви съобщения от името на Софийския университет

До голям брой фирми в страната от различни браншове е разпратено електронно писмо от името на "Татяна Цанева от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ с предложение за оферта за бюджет 2019 г., алармират от учебното заведение: Уведомяваме всички, получили такова писмо, че това е подвеждащo..

публикувано на 22.02.19 в 14:53

10% по-високи заплати в градския транспорт в София

Преди дни подписахме нов колективен трудов договор със Столичния градски транспорт, с което се договорихме заплатите на служителите да се увеличат с 10% от 1 февруари. По-високите си възнаграждения те ще получат през март. Това обяви председателят на Комисията по транспорт и туризъм в Столичния общински съвет..

публикувано на 22.02.19 в 10:47

Жълт код за силен вятър е обявен в 16 области на страната

Жълт код за силен вятър е обявен в 16 области на страната, показва справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология. Предупреждението за силен вятър важи за областите Плевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово, Стара Загора, Хасково, Русе, Търговище, Сливен, Ямбол, Разград, Шумен, Бургас, Варна, Добрич и Силистра. Привечер ще се усили..

публикувано на 22.02.19 в 08:48
Картина от изложбата на Лиана Димитрова

Накъде в София

ТЕАТЪР В театър “София” от 19.00 ч. започва постановката “Две големи американски комедии” на Уди Алън и Нийл Саймън. Режисьор е Юлияна Войкова-Найман. Участват Николай Димитров, Лора Мутишева, Силвия Петкова, Пламен Манасиев и др. Две комедии, вдъхновени от вечните въпроси около любовта и брака. Смешни, проникновени пиеси за това как двойките..

публикувано на 22.02.19 в 08:36

Здраве и стил на живот - избрано от печата

Създаване на повече пространства за учене в школата и кътове, в които децата да могат да общуват свободно. Това ще бъде заложено в подготвените промени в държавния образователен стандарт за физическата среда и информационното и библиотечното осигуряване на детските градини, училищата и центровете за подкрепа за личностно развитие, обясни образователният..

публикувано на 22.02.19 в 08:36

Значително понижение на температурите и валежи ни очакват през днешния ден

От северозапад облачността ще се увеличава, към обяд ще завали дъжд, а в планините сняг. До вечерта валежите ще обхванат почти цялата страна. Преди обяд ще духа умерен северозападен вятър, който в следобедните часове ще се ориентира от североизток, вечерта значително ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. Такава е прогнозата за времето на..

публикувано на 22.02.19 в 08:35

Среща с Йордан Ефтимов - поета на месеца

Нетрадиционен, провокативен, готов за предизвикателства, около Йордан Ефтимов винаги е интересно - не само като автор, но и като личност. Миналата година излезе най-новата му стихосбирка „Доказани теории, окончателни експерименти“, но едва ли това ще е последният му експеримент… Все пак за бъдещите му творчески планове ще разберем от самия..

публикувано на 21.02.19 в 12:58