Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Писателят Рафаел Видак, който ни учи как да бъдем богати

Рано или късно всички чувстваме неудържим импулс да придадем смисъл на живота си, да достигнем истинското богатство и да открием онова, за което сме готови на всичко. Как да намерим отново изгубения път и как да продължим да вървим по него с високо вдигната глава, ще научим от книгата на Рафаел Видак „Най-богатият човек на света“, в която авторът разказва личната си история, твърде вдъхновяваща и интересна, за да я запази за себе си.

В духа на книгите за личностно развитие, авторът учи как да приложим в живота си психофизическия метод за възстановяване на жизнената енергия, базиран на професионалния си опит. Това всъщност е една практическа система, която вече е помогнала на много хора да възвърнат контрола над живота си и да намерят пътя към вътрешното си  богатство.

Рафаел Видак разказва една трогателна история и оставя читателите да решат какво да използват и как да го приложат в живота си. Увлекателният текст е изпълнен с вдъхновяващи фрази, които дълго остават в съзнанието на читателя като източник на мотивация или утеха в моментите, когато са най-необходими.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна

"Форум", 15.04.24: Младите - от ползотворното шляене до умението да оспорват

Новата седмица започваме с нови коментатори във "Форум". А темите, както винаги са актуални, продиктувани от самия живот: Шофирането по българските пътища – водачи на МПС, контрол, безопасност. Законодателни промени, мерки, стратегии. Акции, общество, доверие в институции.  Алкохол и фукане в социалните мрежи. Неизбежност на санкциите...

публикувано на 15.04.24 в 18:10

Инициативата "Дай 5!" насърчава доброволчеството сред младежите

"Дай 5!" казваме, когато отбелязваме онзи момент, в който се справяме добре заедно. "Дай 5!“ се нарича и новата инициатива, на  която ще включи младежи от десет училищни паралелки (от 8. до 11. клас ) и ще им помогне да създадат свои доброволчески проекти, но и да научат много повече за доброволчеството и работата на организации в различни..

публикувано на 15.04.24 в 17:29

Форум събира предприемачи и млади таланти от възобновяемата енергийна индустрия на 18 април

Второто издание на "Презареди кариерата си" ще събере водещи експерти, успешни бизнеси и млади таланти от възобновяемата енергийна индустрия у нас на 18 април. Те ще споделят своите истории на успех и дискутират актуалните тенденции и възможности в сектора у нас. Сред специалните гости на събитието ще бъдат ректорът на УНСС проф...

публикувано на 15.04.24 в 16:54

ММА боецът Вайс Сайфи: Спортът дава на всеки това, което му липсва

В "Добър вечер, София" гостува ММА боецът и треньор Вайс Сайфи, за да поговорим каква е мотивацията при младите хора, за силата на духа и защо спортът е полезен не само за физическото здраве, както и за каузата да преподаваш бойни спортове и тънкостите в тях. Началото Преди да стигне до бойните спортове той тренира лека атлетика..

публикувано на 15.04.24 в 16:16
 Антоанета Тончева

След законовите промени още има дискриминация за пациенти с редки заболявания

След гласуване на последните текстове в Закона за здравето държавата ще осигурява лекарства и медицински храни на хора с рядка болест и след навършване на пълнолетие, ако лечението е започнало преди 18-годишна възраст. Одобрените от парламента промени, обаче, дискриминират пациентите по възраст и по вид заболяване , твърдят..

публикувано на 15.04.24 в 16:03
Проф. Красимир Минкин

Доплащането за дълбоката мозъчна стимулация е законно, но неморално

Пациенти с напреднал Паркинсон вече трябва да доплащат за дълбоката мозъчна стимулация , съобщиха специалисти пред БНР-Радио София. Методът, който е напълно безплатен за пациентите от 2019 година, сега ще им струва 6000 лв . Хората с вече имплантирани устройства ще заплащат над 4000 лв. при подмяна на батерията , а това се налага на..

публикувано на 15.04.24 в 15:09

Изложба в памет на Ани и Явор с важни послания към обществото

"Ключът е Любовта: Светът през очите на Ани и Явор" е изложба в памет на Ани и Явор. Това специално събитие е посветено на паметта на двамата невероятни творци, които напуснаха този свят твърде рано. Техните таланти и вдъхновяващи творби ще бъдат отбелязани и почетени на открито в градинката пред Народния театър в София. Два млади живота..

публикувано на 15.04.24 в 14:28