Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Жоро от „Остава“: На Радио парк феста ще се опитаме да докоснем повече хора

Инициативата на БНР е чудесна, дано има продължение, пожелава музикантът

„Остава“ непрекъснато е по сцените. В неделя вечерта е в Южния парк - на феста на БНР
Снимка: Facebook
Радио парк фестът е много хубава инициатива на Българското национално радио, дано да има продължение. Там има реална комуникация с артисти, с медията. Освен това е на чудесно място – на открито в Южния парк…

Това сподели в ефира на Радио София днешният гост в „Радиокафе“ Георги Георгиев – китарист и автор на група Остава.

На Радио парк феста ще има много участници и на такива мащабни събития е нормално всеки артист да се представи с по-известните си парчета. „Остава“ може и да микснем едно-две по-странични неща. Ще се опитаме да докоснем повече хора.

Музикантите от Остава излизат на сцената в Южния парк последни (за десерт), в третия фестивален ден (16 юни).

Рок алтърнатив найт – така се очертава тази неделя, отбеляза Жоро. Преди неговата група в парка ще свирят MIRY (от 19:00 ч.) и Innerglow (20:00-21:00 ).

Освен за музика, тенис маниак като Жоро няма как да се стърпи и да не говори за този спорт. Инициативата му (с Петко Славов и приятели естествено) Тенис арт и приятели ще има и тазгодишно издание (на кортовете на клуб „Славия“) - в същата неделя. Сред участниците има актьори, музиканти, журналисти. Играят по двойки – артист + приятел.

Турнирът отново е благотворителен и всички приходи ще бъдат предоставени на фондация за деца в неравностойно положение, за закупуване на книги или спортни стоки.

Чуйте целия разговор на Лили Големинова и Константин Лавсов с Жоро от „Остава“. И не забравяйте – преживейте музиката на групата на Радио парк феста тази неделя вечерта. Всъщност празникът започва от петък...