Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Автомобилисти и мотористи заедно на фестивал в Боровец

В Боровец започна първият по рода си авто-мото фестивал Balkan Run "Together On The Road", който си поставя за цел да събере на едно място всички ентусиасти "с бензин в кръвта", без значение дали са почитатели на моторните превозн средства на две или на четири колела.

Георги Томов от организаторите обясни, че фестивалът ще се проведе на три сцени - фолклорна, арендби и хаус и рок сцена на три разлчни места в планинския курорт. Програмата включва разнообразни игри, представяния на различни видове мотори и автомобили и автокозметика, подготвени са изненади и награди за посетителите.

Фестивалът ще продължи до 11 август.

ВИЖТЕ ОЩЕ

„Парфюмеристката от Монако“ и историята на Грейс Кели

Време е за книга. В най-ваканционния летен месец ще ви представим заглавие, което ще върне читателя назад във времето - през 50-те години на XX век. В него има много  романтика и любов, бляскавата атмосфера на филмовия фестивал в Кан, лазурния бряг и аромати на скъпи парфюми. Романът „Парфюмеристката от Монако“ от Хейзъл Гейнър и Хедър Уеб, след..

публикувано на 19.08.19 в 17:46

Арх. Димитър Димитров иска София да има поне 150 общински съветници

Най-малко 150 общински съветници да има в Столичния общински съвет, иска  арх. Димитър Димитров от инициативата "Граждани за София".  София е прекалено голям град, затова 61 общински съветници са прекалено малко .  Архитектът предлага и прерайониране на столицата, като идеята му е да има не 24 района, а пет - източен, западен, северен, южен и..

публикувано на 19.08.19 в 17:37
Миндя рок фест е вече утвърдена сцена за изява на рок музиканти.

Общо десет групи ще участват в Миндя рок фест

11-тото издание на Миндя рок фест ще се състои този уикенд в едноименното великотърновско село. По пет групи ще свирят във всеки един от дните от 23 до 25 август, казват организаторите.  Ще гостуват и групи от Сърбия, Ирландия и Гърция, а рок феста ще бъде закрит от Васко Кръпката и „Подуене Блус Бенд“.Програмата е почти изцяло обновена, обясни един от..

публикувано на 19.08.19 в 17:23

Биопроизводители отново ще представят най-доброто от сезонната си продукция

Макар да е все още началото на седмицата, вече поглеждаме към края й, когато предстои поредният фермерски пазар на ул.„Оборище“. И тази неделя, от 11.00 до 19.00 ч, биопроизводители ще представят най-доброто от сезонната си продукция. Ще могат да се закупят също бижута и аксесоари, както и вече приготвени ястия. Разбира се, ще има и много..

публикувано на 19.08.19 в 16:51

Три забележителни продукции бележат десетия юбилей на Банско Опера Фест

Оперният фестивал в Банско отбелязва своята десета годишнина с богата програма, насочена към почитателите на класическата музика. По традиция той ще се проведе на площад "Никола Вапцаров", а входът е свободен.  Откриването на юбилейното издание на Банско Опера Фест е поверено на Софийската филхармония и детската музикално-образователна програма..

публикувано на 19.08.19 в 16:28

Тъпченето с храна не е решение за емоционалните празнини

Храната, освен да задоволява физиологичните ни нужди, може да ни донесе емоция от откриването на нови вкусове или да бъде социален акт, събирайки ни с любимите ни хора край масата.  Ако обаче я използваме като компенсаторен механизъм в различни ситуации, рискуваме да си причиним хранително разстройство, което може да бъде опасно за здравето ни...

публикувано на 19.08.19 в 12:05

"Свети Стефан" - вип курортът на Черна гора

Будва е една от перлите, с която не без основание се гордеят черногорците. Не по-малко забележително обаче е едно местенце, намиращо в непосредствена близост. Някои определят "Свети Стефан" като вип курорт - най-елитният по черногорското крайбрежие на Адриатика. И наистина той е световноизвестна туристическа атракция. Топ моделката Клаудия Шифер..

публикувано на 19.08.19 в 11:59