Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Стеснение при 30-и километър на АМ "Хемус" днес

Снимка: БГНЕС

До 18.00 часа движението ще се осъществява в една лента по АМ „Хемус“ от км 30 до км 31 в посока Варна поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Ще бъде ограничено движението в активната лента, а трафикът се осъществява в изпреварващата лента.

Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

ВИЖТЕ ОЩЕ
д-р Бойко Пенков

Нова белодробна трансплантация е възможна при донорска ситуация

В случай на донорска ситуация, може да бъде извършена трансплантация на бял дроб в България. Това заяви пред Радио София зам.-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков , който се включи в Националната кампания в подкрепа на донорството и трансплантацията „Да! За живот!“. Д-р Пенков получи донорска карта от доброволците на Българския червен..

публикувано на 20.11.19 в 17:16

Имат ли решение проблемите в район "Красна поляна"

Столичният район "Красна поляна" е със сравнително добро разположение спрямо центъра, но в много отношения изостава от съседните административни райони. Това разминаване забелязва и районният кмет Иван Чакъров (Местна коалиция ГЕРБ /СДС).  На втория тур на местните избори той спечели надпреварата с независимия Георги Миланов и застана начело..

публикувано на 20.11.19 в 16:44

Бизнес по време на майчинство? Мисия възможна

Може ли една жена да създаде собствен бизнес по време на майчинство? Ще започнем малко по-нетрадиционно, директно с отговора на въпроса, и той е - "Да, може!" Главен герой в тази история е Емилия Братфорд-Георгиева - майка на пълен работен ден, дори когато работи по бизнес проекта си. Когато научава, че е бременна с второто си дете –..

публикувано на 20.11.19 в 15:38

25% повече болни с достъп до лечение благодарение на биоподобните лекарства

Експертният клуб за икономика и политика представи анализ на тема "Достъп до здраве", посветен на достъпа до лекарства в България. В него бяха разгледани ползите от въвеждането на биоподобните лекарства в България. Изследването е извършено в областта на онкологичните, автоимунните, ендокринологични и дерматологични заболявания. Биоподобните..

публикувано на 20.11.19 в 15:24
Любомир Аламанов

Любомир Аламанов: Хората трябва да разберат, че силата е в тях

Политическият пиар, като част от сферата на комуникациите, е във фокуса на днешното предаване “Радиоприемница”. Пример за политик, който умее да общува със своите избиратели е премиерът Бойко Борисов, който успява в почти всяка ситуация да намери някакъв начин с човек от съответното населено място да поговори, да каже нещо, да общува, обяснява..

публикувано на 20.11.19 в 15:08
Севар Иванов

Актьорът Севар Иванов се подготвя за... бара

На 21 ноември актьорът Севар Иванов ще влезе в ролята на барман в столично заведение и ще забърка негови коктейли в собствено представление. Събитието е част от традицията хора от различни сфери да се докажат и зад бара. Поне на мен барманството винаги ми се е струвало интересно и непознато. Много се радвам, че получих тази покана и за мен самия..

публикувано на 20.11.19 в 13:59

Диана Тотинска - "бяла лястовица" в облагородяването на градската среда

Да е чиста и подредена градската среда - всички го искаме, но малцина работят в тази посока. Днес ще ви срещнем с едни от малкото, които отделят от свободното си време, за да ремонтират и чистят това, което някой е съсипал преди тях. Диана Тотинска от Hoodtransformers и нейният приятел Ники Игнатов от август досега са обновили вече близо пет..

публикувано на 20.11.19 в 12:55