Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Радиоприемница

Снимка

Снимка Посетете и Радиоприемница във Фейсбук

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа по Радио София.
В средата на деня чрез събеседници и авторски коментари разгръщаме аналитично онова, което интересува и вълнува слушателите.  Предаването "Радиоприемница" е ефирен дневник на обществото.

Тъй както името предполага характера на човек, така и името на предаването алюзира гостоприемство към аудиторията. - Това е предаване, в което всеки може да влезе, да се припознае, да отдъхне и да се чувства разбран.

В "Радиоприемницата" има място за всички.

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа, по Радио София. 

Водещи на "Радиоприемница" са Добринка Добрева (автор на идеята за предаването), Катя Василева и Лили Големинова. 


Публикации

Хорхе Пардо

Хорхе Пардо поздрави Радио София преди концерта с неговия квинтет

Испанският саксофонист и флейтист Хорхе Пардо ще изнесе тази вечер концерт в София със своя квинтет (китара, клавишни, бас, ударни и перкусия). Пардо ще представи най-новия си проект “Djinn” – груув, традиционно фламенко, импровизации и електроника..

публикувано на 20.09.17 в 14:39

Трябва ли да ни е страх от страшните игри

Какво се случва в съзнанието на децата, когато играят страшни или изпълнени с насилие компютърни игри? Трябва ли да се притесняваме, когато влечението им към такива забавления се засилва? Това са все въпроси, които повечето родители днес си задават. В..

публикувано на 19.09.17 в 12:09

Без "мантекатура" хубаво ризото не става

Обиколката на предаването ни „Радиоприемница“ в рамките на Sofia Restaurant Week завърши с петъчно гостуване в италианския ресторант La Rocca. Собственикът на заведението Ангелина Иванова обясни пред Радио София, че ресторантът участва в кулинарния..

публикувано на 15.09.17 в 14:59

Руската рибна супа "Уха" се приготвя с малко водка

Поредното ни изнесено предаване "Радиоприемница" по време на Sofia Restaurant Week гостува на руския ресторант "Арбат", където успяхме да се докоснем до особеностите на руската кухня. Домакинът ни шеф-готвач Наталия Хитрина или известна още като..

публикувано на 14.09.17 в 14:41

Тайната на виенския шницел е в телешкото месо

Кулинарните издания на предаването ни „Радиоприемница“ по време на Sofia Restaurant Week продължават. Днес гостувахме на „Die Alte Lampe“ - немска бирария, която е известна сред верните си фенове като „Фенерите“ . В бирария „Фенерите“ попадате..

публикувано на 13.09.17 в 15:51

Тайната на здравословното хранене е в истинските продукти

Кулинарните издания на предаването ни „Радиоприемница“ по време на Sofia Restaurant Week продължават. Днес гостувахме на ресторант „Green line“, който се стреми да предложи на клиентите си здравословно хранене. Здравословното хранене е моят..

публикувано на 12.09.17 в 15:37

Тайната на специалитета „Ла Форка“ е в говеждото месо

Тайната на специалитета „Ла Форка“ е в говеждото месо Black angus . Това разкри управителят на ресторант Tabiet Борян Борисов в специалното изнесено издание на „Радиоприемница“ по време на Sofia Restaurant Week . Ястието се поднася на..

публикувано на 11.09.17 в 17:14
Ахтопол в началото на есента

Живот на търсачи

Отбивали ли сте се в Ахтопол в началото на септември? Ако отговорът е "не", то бързо трябва да поправите тази грешка. Защото по това време от годината градчето е като никое друго по нашето Черноморие - спретнато, спокойно и най-вече - пропито с онази..

публикувано на 11.09.17 в 14:12

"Радиоприемница" започна едноседмичен тур по столичните заведения

Този понеделник в 13,00 часа не пропускайте изнесеното издание на предаването „Радиоприемница“ в ресторант Tabiet . Ще говорим за класическата интернационална кухня. Управителят на заведението Борян Борисов ще ни издаде част от тайните на някои от..

публикувано на 11.09.17 в 11:48