Посетете и Радиоприемница във Фейсбук
Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа по Радио София.
В средата на деня чрез събеседници и авторски коментари разгръщаме аналитично онова, което интересува и вълнува слушателите. Предаването "Радиоприемница" е ефирен дневник на обществото.
Тъй както името предполага характера на човек, така и името на предаването алюзира гостоприемство към аудиторията. - Това е предаване, в което всеки може да влезе, да се припознае, да отдъхне и да се чувства разбран.
В "Радиоприемницата" има място за всички.
Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа, по Радио София.
Водещи на "Радиоприемница" са Добринка Добрева (автор на идеята за предаването), Катя Василева и Лили Големинова.
Испанският саксофонист и флейтист Хорхе Пардо ще изнесе тази вечер концерт в София със своя квинтет (китара, клавишни, бас, ударни и перкусия). Пардо ще представи най-новия си проект “Djinn” – груув, традиционно фламенко, импровизации и електроника..
Какво се случва в съзнанието на децата, когато играят страшни или изпълнени с насилие компютърни игри? Трябва ли да се притесняваме, когато влечението им към такива забавления се засилва? Това са все въпроси, които повечето родители днес си задават. В..
Обиколката на предаването ни „Радиоприемница“ в рамките на Sofia Restaurant Week завърши с петъчно гостуване в италианския ресторант La Rocca. Собственикът на заведението Ангелина Иванова обясни пред Радио София, че ресторантът участва в кулинарния..
Поредното ни изнесено предаване "Радиоприемница" по време на Sofia Restaurant Week гостува на руския ресторант "Арбат", където успяхме да се докоснем до особеностите на руската кухня. Домакинът ни шеф-готвач Наталия Хитрина или известна още като..
Кулинарните издания на предаването ни „Радиоприемница“ по време на Sofia Restaurant Week продължават. Днес гостувахме на „Die Alte Lampe“ - немска бирария, която е известна сред верните си фенове като „Фенерите“ . В бирария „Фенерите“ попадате..
Кулинарните издания на предаването ни „Радиоприемница“ по време на Sofia Restaurant Week продължават. Днес гостувахме на ресторант „Green line“, който се стреми да предложи на клиентите си здравословно хранене. Здравословното хранене е моят..
Тайната на специалитета „Ла Форка“ е в говеждото месо Black angus . Това разкри управителят на ресторант Tabiet Борян Борисов в специалното изнесено издание на „Радиоприемница“ по време на Sofia Restaurant Week . Ястието се поднася на..
Отбивали ли сте се в Ахтопол в началото на септември? Ако отговорът е "не", то бързо трябва да поправите тази грешка. Защото по това време от годината градчето е като никое друго по нашето Черноморие - спретнато, спокойно и най-вече - пропито с онази..
Този понеделник в 13,00 часа не пропускайте изнесеното издание на предаването „Радиоприемница“ в ресторант Tabiet . Ще говорим за класическата интернационална кухня. Управителят на заведението Борян Борисов ще ни издаде част от тайните на някои от..