Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Обновяват пешеходните пътеки преди новата учебна година

Над 60% от пешеходните пътеки в столицата са обновени преди първия учебен ден. Очаква се до 16 септември всички обозначени места за пресичане да бъдат пребоядисани и обозначени. Тази година на 85 такива места е поставено допълнително осветление...

публикувано на 11.09.19 в 18:20

Асфалтират 1150 метра от ул. „Витиня“ в кв. "Сухата река", ремонтът продължава

Започна асфалтирането на ул. „Витиня“ в кв. "Сухата река". Ремонтът на пътя се извършва от ул. "Момина Клисура" до бул. "Вл. Вазов" по инвестиционен проект на стойност 1,3 млн. лв. с ДДС. Улицата е разделена на няколко участъка и всички..

публикувано на 10.09.19 в 18:23

Въвеждат осем нови знака по пътищата

Осем нови пътни знака ще повишават пътната безопасност и ще помагат на водачите с информация. Въвеждането им ще указва наличието на задръствания, намалена видимост, настъпило произшествие на пътя, зарядни станции за електромобили и станции за зареждане на..

публикувано на 09.09.19 в 17:29

Метроучастъкът от бул.„Владимир Вазов“ до кв. „Красно село“ е почти готов за пътници

До края на октомври т.г. ще приключи изцяло изграждането на първия етап от третата линия на столичното метро - дългият 8 км участък от бул.„Владимир Вазов“ до кв.„Красно село“, който включва 8 метростанции. Третата линия на метрото от бул.„Владимир..

публикувано на 02.09.19 в 18:35

Столичната община ще купува 30 тролея, 30 електробуса и 10 зарядни станции за тях

Столичната община подаде апликационна форма за финансиране по ОП "Околна среда" на проект за закупуване на 30 електробуса, 10 зарядни станции за тях, 30 тролейбуса и реконструкция на 3 токоизправителни станции по тролейбусните маршрути, съобщиха от..

публикувано на 29.08.19 в 18:14

Големите пътни ремонти в София приключват през септември, текущите - продължават

Голяма част от мащабните пътни реконструкции в града, се очаква да приключат до началото на учебната година, обеща зам.-кметът в Столичната община Дончо Барбалов. Текущите ремонти, обаче, продължават през цялата година. Такъв обект, който ще включва..

публикувано на 28.08.19 в 18:20

Ярки дрехи, повишено внимание и концентрация за електрическите тротинетки

Прибързаното въвеждане на услугата за отдаване под наем на електрическите тротинетки повдигна няколко съществени въпроса от една страна и създаде редица опасности и проблеми от друга, свързани с пътната безопасност. Пускането на тази услуга без..

публикувано на 27.08.19 в 18:51
Бойко Рановски

Въвеждането на паспорт на автомобила да не притеснява хората

Редица идеи за преодоляване на слабостите по отношение подръжката на превозните средства в страната намират проекция в проектозакона за пътните превозни средства. Ползите от приемането на такъв закон биха били съществени. Ще се постигне положителен ефект..

публикувано на 27.08.19 в 18:28

Има забавяне на процеса по закрепване на колани в старите пътнически автобуси

Има умишлено забавяне на процеса по закрепване на колани в старите пътнически автобуси. Това показват резултатите от две акредитирани изпитвателни лаборатории и нотифицирани технически служби за България. Те напомниха, че гратисният период за..

публикувано на 26.08.19 в 19:11

Запалил се камион затвори част от АМ "Струма"

Движението по магистрала „Струма” при 36-ия километър е временно ограничено заради запалил се камион. Трафикът в посока Кулата се осъществява по обходен маршрут от пътен възел „Драгичево“ през Перник – Радомир..

публикувано на 26.08.19 в 15:34