Programi i ditës

Temat në programin e sotëm: - Viktoria Dançeva përkrah fëmijët e sëmurë të shërohen me ndihmën e kuajve - “Pranvera 2017” – konkursi i 48-të për muzikë të re bullgare të stileve  pop dhe rock Audioja e programit të ditës mund të dëgjohet brenda..

botuar më 17-04-26 2.23.MD

Programi i ditës

Në programin e sotëm ju prezantojmë problemet e Inteligjencës bullgare në kushtet e mungesës së kuadrove të përgatitura . Pastaj drejtojmë vëmendje tek qielli me temën “ Teleskopët – sytë kureshtarë përmes të cilëve vëzhgojmë spektaklin qiellor të..

botuar më 17-04-25 1.46.MD

Programi i ditës

Në edicionin e sotëm të programit së pari e ndalim vëmendjen tuaj te raporti i fundit i FMN-së për ekonominë bullgare . Në vazhdim ju sjellim lajmet e fundit ballkanike , kurse në fund mund të mësoni më shumë hollësi për koncertin “A Song For You”..

botuar më 17-04-24 2.06.MD

Programi i ditës

Në edicionin e sotëm të programit së pari ju takojmë me Rosica Tashkovën – shkencëtari i parë në botë, i cili ka pikturuar me mikroorganizma . Tema tjetër i është kushtuar dorëzimit të çmimeve “Muzikanti i vitit 2016” . Audioja e..

botuar më 17-04-23 8.15.PD

Programi i ditës

Në këtë program më parë ju ftojmë të bëjmë një shëtitje në vendlindjen e mbrojtësit qiellor të Bullgarisë dhe të popullit bullgar, Shenjtorit Ivan Rillski . Pas kësaj do të dëgjoni çfarë është kjo Eye Bombers . Do t’ju takojmë me njërin..

botuar më 17-04-22 8.10.PD

Programi i ditës

Në këtë program më parë do t’ju sjellim informacion për premierën e filmit dokumentar “Kush ka frikë nga Julija Krësteva?” . Ai i kushtohet intelektuales së njohur botërisht Julija Krësteva, e cila ka prejardhje bullgare , por siç vet ajo thotë është..

botuar më 17-04-21 3.26.MD

Programi i ditës

Në programin e ditës së sotme ju propozojmë të dëgjoni fillimisht komentin me titull “ Çfarë tregojnë deklaratat e para në Legjislaturën e 44-të ”. Më tej ju propozojmë të dëgjoni lajme me adresë ballkanike . Në fund ju tregojmë për kapelën, e..

botuar më 17-04-20 2.11.MD

Programi i ditës

Në programin e ditës së sotme ju propozojmë të dëgjoni fillimisht komentin me titull: “ A ka procese të radikalizmit në shkollat e Bullgarisë? ” Kurse më vonë do ta ndalim vëmendjen tuaj mbi albumin e ri të vëllezërve Vlladigerovi , të cilët që..

botuar më 17-04-19 1.36.MD

Programi i ditës

Në programin e sotëm ju propozojmë të dëgjoni fillimisht komentin me titull “Pritjet për një qeveri të re u ridrejtuan në fillim të muajit maj”. Dhe pas kësaj rok kitaristi Niki Tomov do t’ju njohë me albumin e vet të ri. Audioja e..

botuar më 17-04-18 2.04.MD

Programi i ditës

Në programin e ditës së sotme ju ofrojmë të dëgjoni këto tema: kur traditat dhe inovacionet i ndihmojnë njëra-tjetrës . Pas kësaj do t’ju njohim me spektaklin e veprimtarisë spontane të quajtur “Lepuri i bardh, lepuri i kuq” . Dhe në fund do..

botuar më 17-04-17 8.05.PD