Programi i ditës

Në edicionin e sotëm të programit së pari mund të dëgjoni lajmet e fundit ballkanike. Pas kësaj ju tregojmë për rëndësinë e ushqimit shëndetësor dhe gatimit bashkë me fëmijët, kurse në fund ju takojmë me solistët me famë botërore në programet e Filarmonisë së Sofjes.


Audioja e programit të ditës mund të dëgjohet brenda një jave pas publikimit. Ata që dëshirojnë të dëgjojnë programet e ditës gjatë tre muajve të fundit, mund të bëjnë kërkesa në këtë e-mail:digitalbroadcasting@bnr.bg


print Printo
Më shumë nga rubrika

Programi i ditës

Në programin e sotëm më parë i kushtojmë vëmendje temës për ndarjen e pushteteve në Bullgari , të lidhur me një skandal të madh në hapësirën tonë publike. Pas kësaj mund të dëgjoni komentin tonë “ Sofja pret normalizimin e situatës në Maqedoni..

botuar më 17-05-23 3.13.MD

Programi i ditës

Në programin e ditës së sotme ju propozojmë të dëgjoni fillimisht komentin me titull: “ Kabineti “Borisov 3” fillon punë gjatë një besimi prej 32% , sipas agjencisë Gallëp interneshënëll”. Pas kësaj do të mësoni pse Gjykata e Lartë..

botuar më 17-05-22 2.34.MD

Programi i ditës

Në programin e ditës së sotme ju propozojmë të dëgjoni Maria Meskin “Pa një energji shpirtërore të artit është e pamundur të jetohet” . Më tej “Streha Amtare” afron fëmijët bullgarë në Toronto me kulturën bullgare . Në fund do t’ju tregojmë..

botuar më 17-05-21 8.05.PD