Kryeministri Ognjan Gerxhikov paraqiti rezultatet nga kontrollimet e bëra nëpër ministri

Foto: BGNES

Kryeministri teknik Ognjan Gerxhikov paraqiti rezultatet nga kontrollimet e zhvilluara nëpër ministri. Gerxhikov njoftoi se, kontrollimet janë të bëra nga organet kontrolluese të dikasterit, kurse sinjalet janë të dërguara deri tek institucionet kompetente për veprime të mëparshme. Sipas fjalëve të tij, në një pjesë të ministrive nuk janë saktësuar shkelje të rëndësishme gjatë realizimit të porosive shoqërore. Mes tyre janë ministria e financave, të transportit, të rinisë dhe të sportit, të mjedisit rrethues, të bujqësisë, të punës , të arsimit , të turizmit, të energjetikës. Në Ministrinë e mbrojtjes  janë saktësuar 45 shkelje serioze të Ligjit për Porosi Shoqërore dhe të akteve të tjera normative.


print Printo
Më shumë nga rubrika
Zotërinjtë Radev dhe Borisov

Bojko Borisov: Thëniet e opozitës, se do të ndihmojë në zgjidhjen e temave më të rëndësishme është pluhur në sytë dhe populizmi i radhës

Thëniet e opozitës, se do të ndihmojë në temat me më shumë rëndësi është pluhur në sytë dhe populizmi i radhës, sjellja e Partisë Socialiste Bullgare është e papërgjegjshme përsa i përket kryesisë bullgare të BE-së. Këtë e tha në një brifing lideri..

botuar më 17-04-25 5.56.MD
Ura e Danubit

U dërmua një kanal kriminal për transferim të migrantëve përmes pikës kufitare “Ura e Danubit

Një kanal kriminal për transferim të migrantëv nga Bullgaria në Rumani, përmes pikës kufitare Ura e Danubit, i cili funksiononte me pjesëmarrjen e nëpunësve policorë bullgarë u shkatërrua pas një operacioni të suksesshëm të organeve me kompetencë...

botuar më 17-04-25 5.39.MD
Arabian Travel Market

Gjithnjë e më shumë turistë nga Emiratet e Bashkuara Arabe zgjedhin malet bullgare

Turistët nga Emiratet e Bashkuara Arabe shfaqin një interes në rritje ndaj natyrës bullgare dhe ndaj pushimeve në mal, sidomos në rajonin e malit Rodopa. Kjo u duk gjatë Ekspozitës më të madhe Ndërkombëtare Turistike në botë arabe, Arabian Travel Market,..

botuar më 17-04-25 5.18.MD