Programi i ditës

Temën e parë në edicionin e sotëm të programit ia kushtojmë përvjetorit të 144 të vdekjes së heroit të madh kombëtar Bullgar Vasill Levski. Në vazhdim të programit, me rastin e Pavarësisë së Kosovës do të flasim me politologun e mirëfilltë bullgar Anton Pançev për përkthimin e tij të librit të Ministrit të Punëve të Jashtme Enver Hoxhaj “Ngritja e një shteti”. “Deti i Zi – një det në rrezik” është tema e tretë që mund të dëgjoni, kurse në fund ju sjellim minuta të këndshme me klasifikimin tonë mujor muzikor.


Audioja e programit të ditës mund të dëgjohet brenda një jave pas publikimit. Ata që dëshirojnë të dëgjojnë programet e ditës gjatë tre muajve të fundit, mund të bëjnë kërkesa në këtë e-mail:digitalbroadcasting@bnr.bg

print Printo
Më shumë nga rubrika

Programi i ditës

Në programin e ditës së sotme ju propozojmë të dëgjoni fillimisht komentin me titull: “ Kabineti “Borisov 3” fillon punë gjatë një besimi prej 32% , sipas agjencisë Gallëp interneshënëll”. Pas kësaj do të mësoni pse Gjykata e Lartë..

botuar më 17-05-22 2.34.MD

Programi i ditës

Në programin e ditës së sotme ju propozojmë të dëgjoni Maria Meskin “Pa një energji shpirtërore të artit është e pamundur të jetohet” . Më tej “Streha Amtare” afron fëmijët bullgarë në Toronto me kulturën bullgare . Në fund do t’ju tregojmë..

botuar më 17-05-21 8.05.PD

Programi i ditës

Në këtë program më parë do të dëgjoni se si ditët e fundjavës rrugët e qytetit Gabrovo do të gjallërohen në sajë të Festivalit Ndërkombëtar të Arteve të Qytetit dhe të Lumturisë “6 fest”. Pas kësaj do t’ju informojmë për albumin e dytë të..

botuar më 17-05-20 8.05.PD