Bisedimet për një marrëveshje të koalicionit vazhdojnë edhe sot

Foto: arkiv

Ekipet përfaqësive të partisë GERB dhe Koalicioni “Patriotë të Bashkuar” vazhdojnë dhe sot shqyrtimin e marrëveshjes së tyre të ardhshme të koalicionit. Pritet që biseduesit sot të bien dakord për draftin e parë të dokumentit. Varianti përfundimtar i marrëveshjes duhet të përgatitet gjatë javës së ardhshme.


print Printo
Më shumë nga rubrika
Poligoni

Në Bullgari filloi stërvitja e parë e serisë së stërvitjeve që kanë të bëjë me “Saber Guardian - 2017”

Nga sot deri më 22 korrik në territorin e tri shteteve – mikpritëse të stërvitjes shumëkombëshe “ Saber Guardian - 2017” – Bullgaria, Rumania dhe Hungaria, do të zhvillohet një stërvitje e forcave për operacione speciale “Black Swan – 2017”. Ajo..

botuar më 17-06-26 5.26.MD
Cvetan Cvetanov

Cvetan Cvetanov u takua me kryenegociatorin e BE-së për Brexit Mishel Barnie

Bullgaria dhe autoritetet bullgare kanë gatishmëri për ta ndihmuar aktivisht ekipin e BE-së gjatë bisedimeve për Brexit. Këtë e deklaroi kryetari i grupit parlamentar të GERB-it dhe zëvendës kryetar i partisë Cvetan Cvetanov në një takim me..

botuar më 17-06-26 5.01.MD

Bullgaria nuk është përjashtim i tendencës botërore të rritjes së përdorimit të narkotikëve

Të rinjtë e moshës nga 15 deri në 24 vjeç te ne janë ndër më të rrezikuarit nga përdorimi i drogës. Këtë e tregojnë të dhënat e Qendrës Evropiane të Monitorimit të Narkotikëve, të cilat u shpallën në Ditën e sotme ndërkombëtare për Luftimin e narkomanisë..

botuar më 17-06-26 4.40.MD