Kryeministri dha shpjegime në Kuvend për ndryshimet e personelit të kryera nga qeveria teknike

Kryeministri i qeverisë teknike Ognjan Gerxhikov
Foto: BGNES

Kryeministri i qeverisë teknike Ognjan Gerxhikov ishte thirrur në Parlament për të dhënë shpjegime për ndryshimet e personelit të kryera nga qeveria e tij. Ai shpjegoi, se në Këshillin e Ministrave nuk është kryer asnjë shkarkim, kurse zëvendësimi i 22 guvernatorëve dhe 27 zëvendësve të tyre është një praktikë e zakonshme, e përdorur nga qeveritë e mëparshme teknike. Gerxhikov pret se ndryshimet e personelit, të kryera nga qeveria e tij, do të vlerësohen pozitivisht nga qeveria e re. Kryetari i grupit parlamentar të GERB-it Cvetan Cvetanov komentoi, këto veprime të qeverisë teknike kanë krijuar premise për sabotime të ardhshme të qeverisë së re dhe prandaj emërimet e titullarëve të rinj do të rishqyrtohen

print Printo
Më shumë nga rubrika
Zotërinjtë Radev dhe Borisov

Bojko Borisov: Thëniet e opozitës, se do të ndihmojë në zgjidhjen e temave më të rëndësishme është pluhur në sytë dhe populizmi i radhës

Thëniet e opozitës, se do të ndihmojë në temat me më shumë rëndësi është pluhur në sytë dhe populizmi i radhës, sjellja e Partisë Socialiste Bullgare është e papërgjegjshme përsa i përket kryesisë bullgare të BE-së. Këtë e tha në një brifing lideri..

botuar më 17-04-25 5.56.MD
Ura e Danubit

U dërmua një kanal kriminal për transferim të migrantëve përmes pikës kufitare “Ura e Danubit

Një kanal kriminal për transferim të migrantëv nga Bullgaria në Rumani, përmes pikës kufitare Ura e Danubit, i cili funksiononte me pjesëmarrjen e nëpunësve policorë bullgarë u shkatërrua pas një operacioni të suksesshëm të organeve me kompetencë...

botuar më 17-04-25 5.39.MD
Arabian Travel Market

Gjithnjë e më shumë turistë nga Emiratet e Bashkuara Arabe zgjedhin malet bullgare

Turistët nga Emiratet e Bashkuara Arabe shfaqin një interes në rritje ndaj natyrës bullgare dhe ndaj pushimeve në mal, sidomos në rajonin e malit Rodopa. Kjo u duk gjatë Ekspozitës më të madhe Ndërkombëtare Turistike në botë arabe, Arabian Travel Market,..

botuar më 17-04-25 5.18.MD