Rumen Radev i dërgoi një letër ngushëllimi Presidentit të Francës Fransoa Oland

Presidenti Rumen Radev
Foto: BGNES

Presidenti Rumen Radev i dërgoi një letër ngushëllimi Presidentit të Francës Fransoa Oland me rastin e një qitjeje në Paris, ku vdiq një polic, kurse kolegët e tij u plagosën. “Bullgaria e dënon ashpër këtë akt dhune. Nuk ka kauzë, e cila të justifikojë një dhunë të tillë”, deklaroi në letër kreu i shtetit bullgar. Presidenti Rumen Radev shprehu në emër të popullit bullgar dhe në emrin e tij ngushëllimet më të sinqerta ndaj familjes dhe të afërmve të policit të vdekur dhe urimet për rimëkëmbjen më të shpejt të të dëmtuarve.

Më shumë nga rubrika
Znj. Petkova bahskë me përfaqësues të konsorciumit Shah Deniz

Ministrja Petkova dhe përfaqësuesit e konsorciumit Shah Deniz shqyrtuan furnizimet e gazit natyror për Bullgarinë

Gjatë disa muajve të fundit puna mbi projektin për ndërtimin e interkonektorit Greqia – Bullgaria është intenzifikuar, tha Ministrja e Energjetikës Temenuzhka Petkova. Ky është një prioritet kryesor për qeverinë. Për të tretin vit me radhë qeveria..

botuar më 18-05-18 6.33.MD

Mе 11 për qind është rritur numri i turistëve te ne gjatë tre muajve të parë të vitit

Me 11 për qind është rritur numri i turistëve në Bullgari gjatë tre muajve të parë të vitit në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit 2017. Që nga janari deri në mars të këtij viti ata kanë qenë 1 200 000. Këtë e bëri të ditur në Plovdiv Ministrja e..

botuar më 18-05-18 5.40.MD

Kryetarja e Kuvendit Popullor Cveta Karajançeva: Mediat publike kanë një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm kulturor, arsimor dhe publik

Roli i mediave publike në Bashkimin Evropian dhe e ardhmja e tyre – këto tema u shqyrtuan nga Kryetarja e Kuvendit Popullor Cveta Karajanceva dhe Drejtori i Përgjithshëm i Bashkimit Evropian të Radio Televizioneve Noel Curran. Miku është në Bullgari për..

botuar më 18-05-18 5.25.MD