Programi i ditës

Në programin e ditës së sotme do të dëgjoni për kontaktet e forcuara politike e ushtarake midis Bullgarisë dhe NATO-s ditë përpara Samitit. Pas kësaj “Çekët bullgar” sjellin një frymë dhe stil evropian në Bullgarinë pas Çlirimit. Dhe në fund mali na jep mësime të pamëshirshme gjatë shëtitjeve në periudhën e pranverës.


Audioja e programit të ditës mund të dëgjohet brenda një jave pas publikimit. Ata që dëshirojnë të dëgjojnë programet e ditës gjatë tre muajve të fundit, mund të bëjnë kërkesa në këtë e-mail:digitalbroadcasting@bnr.bg


print Printo
Më shumë nga rubrika

Programi i ditës

Në programin e sotëm përsëri ndalim vëmendjen tuaj mbi reagimet e politikanëve bullgarë në lidhje me pohimet e presidentit rus për alfabetin sllav – një temë që provokoi debate të ashpra në Bullgari. Pastaj ju prezantojmë një libër të ri tepër..

botuar më 17-05-26 2.19.MD

Programi i ditës

Në programin e sotëm të Radio Bullgarisë më parë ju prezantojmë reagimet e politikanëve bullgarë në lidhje me pohimin e presidentit rus se shkrimi sllav ka ardhur në Rusi nga trojet e Maqedonisë .  Pastaj do të mësoni më shumë për të huajte,..

botuar më 17-05-25 1.37.MD

Programi i ditës

Sot, në Ditën e Iluministtëve sllavë, shkrimit dhe kulturës bullgare ju tregojmë për Hristo Danov, i cili vuri temelet e botimit profesional të librave në Bullgari . Pas kësaj ju ftojmë në fshatin Sejdoll, Bullgari Veriore, për të vizituar një..

botuar më 17-05-24 9.15.PD