8 bullgarë në startin e kampionatit botëror të atletikës së lehtë

Foto: iaafworldchampionships.com

Ngjarja më e madhe sportive për vitin 2017-kampionati botëror i atletikës së lehtë , starton sot në Londër . Mbi 2000 atletë nga e gjithë bota  do të masin forca në stadiumin olimpik nga data 4 deri më 13 gusht. Bullgaria do të prezantohet prej 8 atletëve. Tek femrat këtë janë Ivet Llallova-Kolio/100 dhe 200 metra/ , Gabriella Petrova /kërcim trehapësh/  Mirella Demireva/ kërcim së larti/ dhe Radosllava Mavrodieva/ gjyle/ . Tek meshkujt- Mitko Cenov/3000 metra me pengesa/, Momçill Karailiev dhe Gjeorgji Conov/kërcim trehapësh/ dhe Tihomir Ivanov/ kërcim së larti/. Ju urojmë fat të gjithë sportistëve tanë!


Më shumë nga rubrika

Dhurues shpëtuan shtangat bullgare përpara kampionatit Evropian në Milano

Federata bullgare e peshëngritjes pagoi gjobën prej 250 000 dollarë, e cila i është imponuar nga Federata Ndërkombëtare e   peshëngritjes . Shuma qe e siguruar përmes marrëveshjeve për reklamë dhe prej dhurimeve të personave fizik. Pas pagimit të..

botuar më 18-07-20 5.03.MD

Aleksandra Naçeva u bë kampione botërore në kërcimin trefishtë

Aleksandra Naçeva fitoi medalje të artë në kërcimin e trefishtë nga kampionati botëror për të rinj dhe të reja nën moshën 20 vjeçe në Tampere/ Finlandë/. Vetëm një javë pasi u bë e dyta në Evropë për vajza nën 18 vjeç, Naçeva i mposhti rivalet e..

botuar më 18-07-16 3.32.MD

Bulgarian bag – vegla sportive, e cila pushtoi botën

Gjithnjë e më shpesh e hasim Bulgarian bag në sallat më të mira për fitness në mbarë botën. Vegla sportive e ka këtë emër, sepse është krijuar nga një bullgar – ish sportisti ndërkombëtar i Bullgarisë, kurse sot trajner i mundjes së stilit romak..

botuar më 18-07-16 12.28.MD