Bullgaria i dërgoi Shqipërisë ndihmë për shkak të shirave të rrëmbyeshëm atje

| rinovuar më 17-12-06 4.56.MD
Foto: EPA/BGNES

Me urdhër të Kryeministrit Bojko Borisov Bullgaria i dërgoi Shqipërisë ndihmë falas për shkak të shirave të rrëmbyeshëm atje. Këtë e bëri të ditur zyra e shtypit pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme. Procesi i organizimit udhëhiqet nga drejtori i drejtorisë së përgjithshme “Sigurimi kundër zjarreve dhe mbrojtja e popullsisë”, kryekomisari Nikollaj Nikollov. Ndihma është për rreth shtatëdhjetë mijë leva. Ajo është siguruar nga rezervat e Ministrisë së Bujqësisë dhe Ushqimeve, të MPB-së dhe të Kryqit të Kuq Bullgar. Ndihma përfshin çadra, batanije, dyshekë, çarçafë, materiale për dhënien e ndihmës urgjente, ushqime, bëri të ditur MPB-ja.

Më shumë nga rubrika
Kryeministrat e Bullgarisë dhe Britanisë së Madhe - Bojko Borisov dhe Tereza Mej

Borisov: Presim se Britania e Madhe do të mbetet partnere jonë strategjike

Pavarësisht nga proceset që po zhvillohen mes Bashkimit Evropian dhe Britanisë së Madhe, Bullgaria po pres se Mbretëria e Bashkuar do të mbetet partnere strategjike e Bashkimit për çështjet kyçe siç janë sigurimi dhe luftimi i terrorizmit. Këtë e..

botuar më 17-12-11 5.35.MD
Eurokomisionerja Marija Gabriel, kryebashkiakja Jordanka Fandëkova dhe Pllamen Rusev nga fondacioni Webit

Sofja është në vend të tetë në Evropë për nga firmat “start-up” në sektorin IT

Sofja është ndër tri qytetet e para në Evropë për nga numri i firmave “start-up” në sektorin e teknologjive informative. Vëllimi i prodhimit të këtij sektori arriti nga 3,8% gjatë vitit 2015 deri më 8% sot. Numri i kryeqytetasve, që punojnë në këtë..

botuar më 17-12-11 4.49.MD

Filloi një operacion kundër përdorimit të alkoolit dhe narkotikëve nga ana e shoferëve

Filloi operacioni i TISPOL-it kundër përdorimit të alkoolit dhe lëndëve narkotike nga drejtuesit e automjeteve. Ai do të vazhdojë deri më 17 dhjetor në Bullgari dhe në të gjitha shtetet-anëtare të Rrjetit evropian të policive rrugore...

botuar më 17-12-11 3.41.MD