Ndihma humanitare bullgare mbërriti në Shqipëri

Sot vazhdoi aksioni humanitar në aeroportin e Rinasit, ku ishte sjellë ndihma bullgare për të dëmtuarit nga përmbytjet gjatë javës së kaluar.

Dërgesat përmbajnë batanije, tenda dhe çarçafë, produkte ushqimore, ujë dhe sende të nevojës së parë.

3 fluturimet furnizuan 8 tonë produkte të ofruara nga Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria e Bujqësisë dhe  Kryqi i Kuq Bullgar. Ato u realizuan me avionin ushtarak “Spartan”.


Më shumë nga rubrika
Valeri Zhabljanov

Deputeti Valeri Zhabljanov është hequr nga posti i Zëvendëskryetarit të Parlamentit

Deputeti nga Partia Socialiste Bullgare Valeri Zhabljanov u hoq nga posti i Zëvendëskryetarit të Kuvendit Popullor. Për dorëheqjen e tij votuan GERB, “Patriotët e Bashkuar”, “Volja” (“Vullneti”) dhe një deputet i pavarur. Motivi është shkelja..

botuar më 18-02-21 5.55.MD

Prindërit, të cilët nuk i dërgojnë fëmijët në shkollë duhet të kenë përgjegjësi penale

Prindërit, të cilët i ndalojnë fëmijët e veta nga shkolla, duhet të kenë përgjegjësi penale , propozoi VMRO-ja me amendamente në Kodin Penal. Ende po shqyrtohet nëse sanksioni të jetë gjobë, punë në dobi të shoqërisë, ose madje burgim. Sipas..

botuar më 18-02-21 5.37.MD

Ekspozita ndërkombëtare e bujqësisë “Agra” hapi dyer në Plovdiv

Zëvendëskryeministri për Politikën Ekonomike dhe Demografike Valeri Simeonov bashkë me Zëvendësministren e Bujqësisë, Ushqimeve dhe Pyjeve Llozana Vasileva hapën platformën më të madhe të agrobiznesit në Evropën Juglindore “Agra”. Kjo është një prej..

botuar më 18-02-21 5.16.MD