Qeveria mbuloi detyrimet e Federatës së Motoçiklizmit ndaj Federatës Ndërkombëtare

Foto: arkiv

Qeveria mori vendim për livrimin e mjeteve suplementare në buxhetin e Ministrisë së Rinisë dhe Sportit, që të mbulohen detyrimet e Federatës Bullgare të Motoçiklizmit ndaj Federatës Ndërkombëtare. Aktualisht Federata Bullgare e Motoçiklizmit ka borxh ndaj firmës, e cila disponon të drejtat për zhvillimin e kampionateve botërore dhe evropiane të super motos dhe motokrosit - Grand prix Bulgaria, me përmasë 850 mijë euro, të cilat do të mbulohen nga mjetet e livruara. Për shkak të detyrimeve të saj Federata Bullgare e Motoçiklizmit mbeti pa licencë.

Më shumë nga rubrika

Dy medalje për bullgarët në Kampionatin Botëror të Skive për gazetarë

Dy medalje të argjendta fitoi ekipi bullgar në Kampionatin Botëror të Skive të Disiplinave Alpine për gazetarë në pushimoren Pamporovo. Te meshkujt medalja e argjendtë është për gazetarin Julijan Stojanov, ndërsa te femrat – për redaktoren në Programin..

rinovuar më 18-02-28 3.48.MD

Federata Bullgare e Boksit ngul këmbë që ky sport të vazhdojë të jetë pjesë e familjes olimpike

Në një letër dërguar Presidentit të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar Tomas Bah Federata Bullgare e Boksit ngul këmbë që boksi të vazhdojë të jetë pjesë e familjes olimpike. Në fillim të muajit Byroja Ekzekutive e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar mori..

botuar më 18-02-28 9.43.PD

Boksierët Petër Bellberov dhe Sevda Asenova janë mbajtësit e sivjetshëm të kupës “Stranxha”

Petër Bellberov (në kategorinë mbi 91 kg) dhe Sevda Asenova (deri në 48 kg) janë mbajtësit e kupës “Stranxha” të edicionit të 69-të të turneut ndërkombëtar të boksit “Stranxha”, i cili zhvillohet në Bullgari. Bullgarët fituan gjithsej 7 tituj, për..

botuar më 18-02-26 5.09.MD