Qyteti Kërxhalli është organizator i festës më të madhe ujore në Ballkan

Foto: arkiv

Federata Bullgare e Sportit Motorik Ujor dhe bashkia e qytetit Kërxhali organizojnë festën më të madhe ujore në Ballkan – garë me varka të shpejta, xhet-ski dhe flyboard. Garat do të zhvillohen nga 29 qershor deri më 1 korrik në qytetin Kërxhali dhe në rajonin e tij – në liqenin artificial “Studen Klladenec” dhe në “Pasqyrën ujore”. Hapja zyrtare është më 30 qershor në mbrëmje në “Pasqyrën ujore”në qendrën e qytetit me një shou unikale dhe me një koncert rok. Pritet të vijnë sportistë nga Bullgaria, Rumania, Turqia, Greqia dhe Hungaria.

Më shumë nga rubrika

Më se 200 gjimnaste do të marrin pjesë në turneun ndërkombëtar “Mbretëresha e Aidës” në qytetin Haskovo

Mbi 200 gjimnaste nga 16 klube nga shteti dhe nga jashtë janë regjistruar për të marrë pjesë në Turneun e parë ndërkombëtar të gjimnastikës ritmike “Mbretëresha e Aidës”, i cili do të zhvillohet në qytetin Haskovo (Bullgari Jogore). Klubet nga..

botuar më 18-07-13 1.33.MD

Kampionati botëror i shahut mbledh në Sofje lojtarët më të mirë të verbër dhe me dëmtime të shikimit

Nga data 20 deri më 31 korrik Sofja do të jetë mikpritëse e betejave epike nëpër fushat e bardha e të zeza mbi dërrasën e shahut. Kjo do të bëhet në kuadrin e Botërorit të tetë për të verbër dhe për njerëz me probleme me të parit. Është kureshtare..

botuar më 18-07-11 1.21.MD

Garat për Kupën Botërore të Hipizmit do të zhvillohen në Bullgari

172 kuaj nga 10 shtete do të startojnë për Kupën Botërore të Hipizmit në bazën “Gjeneral Krum Lekarski” në Boxhurishte. Në edicionin e 30-të jubilar të garës, e cila do të mbahet nga 28 qershor deri më 1 korrik, do të marrin pjesë ekipe të Italisë,..

botuar më 18-06-26 2.58.MD