Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur në Pirin

Foto: BGNES

Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur sot në Pirin, Bullgari Jugperëndimore. Të rinjtë janë nga Serbia dhe janë të moshës 15-17 vjeçe. Ata kanë dashur të rrëshqiten me snowboard në rajonin e shtëpisë malore Damjanica. Fëmijët janë në gjendje të mirë.

Më shumë nga rubrika

Shefi i Mbrojtjes i Bullgarisë gjen. Andrej Bocev

Bullgaria do të vazhdojë të jetë e angazhuar me përgatitjen e ushtarakëve maqedonas

Shefi i Mbrojtjes gjeneral Andrej Bocev u prit në Shkup nga Presidenti i Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski. Bocev deklaroi se Bullgaria do të vazhdojë t’i përkrahë forcat e armatosura maqedonase në përpjekjet e tyre për integrim të shpejtuar..

botuar më 19-08-19 3.15.MD

“Rosatom” parashtroi kërkesë për pjesëmarrje në zgjedhjen për investitor të centralit atomik “Belene”

Në kuadrin e procedurës për zgjedhjen e investitorit strategjik të projektit për centralin atomik “Belene” të shpallur më 22 maj 2019 korporata shtetërore ruse parashtroi kërkesë për pjesëmarrje në procedurën në fjalë brenda afateve të shpallura...

botuar më 19-08-19 2.02.MD

Inflacioni në BE vonohet, ndërsa në Bullgari shpejtohet

Inflacioni në BE është vonuar deri në 1,4% gjatë korrikut pas një rritjeje të regjistruar prej 1,6% gjatë qershorit, bëri të ditur Agjencia Statistikore Evropiane Eurostat. Në eurozonë inflacioni i korrikut është vetëm 1% pas 1,3% gjatë qershorit. Gjatë..

botuar më 19-08-19 1.52.MD