Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur në Pirin

Foto: BGNES

Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur sot në Pirin, Bullgari Jugperëndimore. Të rinjtë janë nga Serbia dhe janë të moshës 15-17 vjeçe. Ata kanë dashur të rrëshqiten me snowboard në rajonin e shtëpisë malore Damjanica. Fëmijët janë në gjendje të mirë.

Më shumë nga rubrika

Energjetika ishte në qendrën e mbledhjes së radhës të komisionit bullgaro-rus për bashkëpunim

Energjetika ishte ndër temat kryesore të mbledhjes së shtatëmbëdhjetë të Komisionit Ndërqeveritar Bullgari-Rusi për bashkëpunim ekonomik, shkencor dhe teknik, e cila u zhvillua në rezidencën Evksinograd afër qytetit bregdetar Varna. Ishte bërë..

botuar më 19-09-17 6.52.MD
Ivan Geshev

Kryeprokurori Sotir Cacarov e përkrah kandidaturën e Ivan Geshevit për pasardhës të vet

Prokurori i përgjithshëm Sotir Cacarov pohoi vendimin e vet për përkrahjen e kandidaturës për postin e kryeprokuror të Zv.Kryeprokurorit të tanishëm Ivan Geshev. Dje Komisioni për Atestim dhe Konkurse në përbërje prej 12 vetave – anëtarë të..

botuar më 19-09-17 3.32.MD

Nuk ka pasur arsye teknike për ndërprerjen e transmetimit të programit qendror të BNR-së

Nuk ka pasur arsye teknike për ndërprerjen e transmetimit të programit qendror të Radios Kombëtare Bullgare “Horizont” më 13 shtator nga ora 06.00 deri më 11.00. Ky është përfundimi i hetimit të Prokurorisë të bërë me urdhër të Prokurorit të..

botuar më 19-09-17 2.47.MD