Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur në Pirin

Foto: BGNES

Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur sot në Pirin, Bullgari Jugperëndimore. Të rinjtë janë nga Serbia dhe janë të moshës 15-17 vjeçe. Ata kanë dashur të rrëshqiten me snowboard në rajonin e shtëpisë malore Damjanica. Fëmijët janë në gjendje të mirë.

Më shumë nga rubrika

1.5 mln euro për aderimin në Organizatën për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim

Qeveria livroi afro 15 mln euro për veprimtari të lidhura me aderimin e vendit tonë në Organizatën për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (OECD) gjatë vitit 2019. Mjetet do të përdoren për veprimtaritë e 10 ministrive, për Institutin Kombëtar të..

botuar më 19-10-16 2.46.MD

Rumen Radev: “Është e papranueshme që populli i cili i ka shpëtuar hebrenjtë e vet të akuzohet për racizëm”

“Është e papranueshme që populli i cili i ka shpëtuar të gjithë hebrenjtë e vet në kohën e Luftës së Dytë Botërore, të akuzohet për racizëm” . Këtë e ka thënë Presidenti Rumen Radev në lidhje me ndeshjen skandaloze të futbollit Bullgari-Angli...

botuar më 19-10-16 11.39.PD

Fillon pushimi i detyrueshëm i Kuvendit para zgjedhjeve

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë fillon pushimin para zgjedhjeve dhe nuk do të zhvillojë seanca plenare në periudhën 16-25 tetor. Gjatë kohës së pushimit të deputetëve do të mblidhen vetëm komisionet e përhershme parlamentare. Seanca e parë e..

botuar më 19-10-16 9.44.PD