Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur në Pirin

Foto: BGNES

Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur sot në Pirin, Bullgari Jugperëndimore. Të rinjtë janë nga Serbia dhe janë të moshës 15-17 vjeçe. Ata kanë dashur të rrëshqiten me snowboard në rajonin e shtëpisë malore Damjanica. Fëmijët janë në gjendje të mirë.

Më shumë nga rubrika

Fondi Monetar Ndërkombëtar

Fondi Monetar Ndërkombëtar po e rrit prognozën e vet për Bullgarinë

Fondi Monetar Ndërkombëtar e rriti prognozën e vet për rritjen e ekonomisë bullgare për këtë vit deri më 3,7% kundrejt 3,3% në prognozat e veta nga muaji prill. Kjo vihet në dukje në raportin e organizatës “Perspektiva për ekonominë botërore”, të..

botuar më 19-10-15 5.41.MD
Përcjellja e kontingjentit të 39 ushtarak për në Afganistan

Përcollën kontingjentin e 39 ushtarak për në Afganistan

“Certifikimi përmes të cilit kaluat vetëm përpara disa ditëve tregoi se jeni të përgatitur për kryerjen e detyrave, me të cilat do të jeni të ngarkuar në Afganistan. Tani i vjen radha më të vështirës - të paraqisni në mënyrë kategorike karakterin..

botuar më 19-10-15 5.10.MD
Kryeministri Borisov

Takim i ardhshëm midis kryeministrave të Bullgarisë dhe të Kamboxhias

Kryeministri Bojko Borisov do të takohet nesër, 16 tetor, me kryeministrin e Mbretërisë Kamboxhia Hun Sen, i cili është për një vizitë zyrtare në Bullgari. Në fokusin e bisedave të tyre do të jenë marrëdhëniet tradicionalisht të mira dhe miqësore..

botuar më 19-10-15 4.44.MD