Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur në Pirin

Foto: BGNES

Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur sot në Pirin, Bullgari Jugperëndimore. Të rinjtë janë nga Serbia dhe janë të moshës 15-17 vjeçe. Ata kanë dashur të rrëshqiten me snowboard në rajonin e shtëpisë malore Damjanica. Fëmijët janë në gjendje të mirë.

Më shumë nga rubrika

Nuk ka nivele të rritura të rrezatimit përgjatë bregdetit verior të Detit të Zi

Nuk ka rritje të sfondit gama të rrezatimit përgjatë bregdetit verior të Detit të Zi. Këtë e vendosi një kontrollim i laboratorit të lëvizshëm të Centralit Atomik Elektrik “Kozoluduj”. Matja u realizua në të gjitha vendbanimet përgjatë bregdetit verior të..

botuar më 19-08-20 5.37.MD
Zonja Avramova dhe zoti Milevski

Ministritë regjionale e Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut nënshkruan një Memorandum për mirëkuptim

Ministrja e zhvillimit regjional Petja Avramova dhe ministri i vetadministrimit vendor të Republikës së Maqedonisë së Veriut Goran Milevski nënshkruan në Shkupë një Memorandum për Mirëkuptim midis të dy ministrive. Para ceremonisë delegacionet e të dy..

botuar më 19-08-20 4.56.MD

Bullgaria dhe Jordania do të këmbejnë përvojë në luftimin e radikalizmit

Zëvendëskryeministrja dhe Ministre e Punëve të Jashtme Ekaterina Zaharieva u takua me Ministrin e Punëve të Jashtme të Mbretërisë Hashemite të Jordanisë Ayman Safadi, me të cilin shqyrtuan mundësinë për këmbim përvoje dhe bashkëpunim në luftimin e..

botuar më 19-08-20 3.26.MD