Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur në Pirin

Foto: BGNES

Shpëtimtarët malorë zbuluan pesë adoleshentë nga Serbia, të cilët ishin humbur sot në Pirin, Bullgari Jugperëndimore. Të rinjtë janë nga Serbia dhe janë të moshës 15-17 vjeçe. Ata kanë dashur të rrëshqiten me snowboard në rajonin e shtëpisë malore Damjanica. Fëmijët janë në gjendje të mirë.

Më shumë nga rubrika

Media dhe 4 aeroporte morën sinjale të rreme për bombë

Disa media, duke përfshirë dhe Televizionin Kombëtar Bullgarë, dhe 4 aeroporte në vend – Varnë, Burgas, Sofja, Pllovdiv, sot, 21 gusht, u bënë objekt i kërcënimeve të rreme për bomba. Kontrollimet e policisë nuk u zbuluan bomba në asnjë nga vendet..

botuar më 19-08-21 5.06.MD

“Gallëp Interneshënëll”: Afro gjysma e bullgarëve akuzojnë shtetin për problemet e veta

30 vjet pas fillimit të ndryshimeve demokratike në Bullgari afro gjysma (46 për qind) nga bullgarët janë të prirë të mendojnë, se shteti është fajtor për shumicën e problemeve në jetën e tyre. 42 për qind nuk janë dakord me një qëndrim të tillë, ndërsa 12..

botuar më 19-08-21 3.06.MD

Bullgaria dhe Mali i Zi do të bashkëpunojnë në fushën e shëndetësisë dhe shkencës mjekësore

Qeveria miratoi projektin e një Memorandumi për mirëkuptim mes Ministrisë së Shëndetësisë së Republikës së Bullgarisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë së Malit të Zi për bashkëpunim në fushën e shëndetësisë dhe të shkencës mjekësore. Pritet që Ministri i..

botuar më 19-08-21 1.06.MD