Një firmë bullgare bëri të ditur se ka krijuar aparatin më të vogël llogaritës

Foto: daisy.bg

Aparati i vogël llogaritës tashmë është një hit i vërtetë ndër biznesmenët, prodhuesit, distributorët dhe tregtarët tek ne. Ky aparat i vogël llogaritës, i cili është i përshtatshëm edhe për xhep, u realizua nga një ekip prej inxhinierësh bullgarë. Dimensionet e tij janë vetëm 84x167x60 milimetra, ndërsa pesha – vetëm 300 gramë.

Ai tashmë u përgjigjet të gjitha kërkesave të Ministrisë së Financave dhe autoriteteve tatimore. Aparati më i vogël llogaritës tërheq interesin sepse ka shumë përparësi – bateri të integruar, mundësi për lidhje nëpërmjet Bluetooth dhe WiFi. Në të mund të regjistrohen të dhëna për artikuj dhe klientë, gjë që e bën në të vërtetë një “zyrë xhepi”, janë të bindur përdoruesit.

Më shumë nga rubrika

Ekonomia bullgare gjatë 2019-ës – rritje e matur, por e qëndrueshme

Tani është koha e prognozave dimërore vjetore ekonomike të qendrave të ndryshme kërkimore dhe të institucioneve botërore. Para pak kohe u bënë të njohura prognozat e Bankës Botërore, të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Komisionit Evropian...

botuar më 19-02-12 3.39.MD

Një ekspozitë ndërkombëtare e bletarisë në Pleven prezanton risitë në sektor

Mbi 150 firma nga 22 vende marrin pjesë në edicionin e XVII të Ekspozitës Ndërkombëtare “Bletaria – Pleven 2019” që zhvillohet nga 7 deri në 10 shkurt. Prodhues kryesorë nga Austria, Kanadaja, Italia, Gjermania, Anglia, Polonia, Serbia, Turqia,..

botuar më 19-02-08 1.01.MD

Dritë jeshile për degëzimin e “Rrymës Turke” në territorin e Bullgarisë

Pas zhvillimit të tri testeve tregtare në përputhje me kërkesat e BE-së, perspektivat për ndërtimin në territorin e Bullgarisë të gazsjellësit me kapacitet 15.8 mlrd metra kubë gaz për vit u përmirësuan në mënyrë të ndjeshme. Kryeministri Bojko..

botuar më 19-02-05 12.04.MD