Partia qeverisëse GERB pres përpjekje të jashtme për ndërhyrje në zgjedhjet tek ne

Zv.Kryeministri Tomisllav Donçev
Foto: BGNES

Zëvendëskryeministri Tomisllav Donçev komentoi para mediave se është një gjë normale që shteti të presë dhe të përgatitet për çdo lloj përpjekjeje për ndërhyrje të keqe në procesin zgjedhor. Zëvendëskryeministri kujtoi se gjatë zgjedhjeve të zhvilluara në vitin 2015 ka pasur sulme hibride.

Donçevi shtoi se po përgatitemi me masa të ndryshme, përfshin këtu masa në fushën e sigurisë kibernetike, dhe po bëhet çmos për të garantuar sigurinë e procesit zgjedhor.


Më shumë nga rubrika

Konstantin Kamenarov

Dënim i formës së prerë kundër drejtorit të Televizionit Kombëtar

Gjykata e Qytetit të Sofjes la në fuqi dënimin e shqiptuar nga Gjakata e Shkallës së Parë kundër Drejtorit të Televizionit Kombëtar Bullgar (BNT) Konstantin Kamenarov. Magjistratët pohuan vendimin e instancës së parë një vit e tre muaj burg me kusht me..

botuar më 19-04-22 7.24.MD

Fillon vlerësimi i ofertave për anijet patrulluese

Në Ministrinë e Mbrojtjes u hapën publikisht ofertat për blerjen e dy anijeve patrulluese nga Flota Ushtarako-Detare e Bullgarisë. Kjo u bë në praninë e tri firmave-pjesëmarrëse në tender „Fr. Lurssen Werft GmbH & Co.KG“ – Gjermani, „MTG – Delfin“ -..

botuar më 19-04-22 6.26.MD
Godina e MPJ-së në Sofje

Autoritetet bullgare janë zemëruar me një takim të ekstremistëve në Sofje

Ministria e Punëve të Jashtme dënon ashpër takimin e zhvilluar më 21 prill në Sofje të organizatave të së djathtës së skajshme nga vendi dhe nga jashtë. Ministria i cilësoi afishet e ngjitura me imazhin e Adolf Hitlerit dhe shenjat naziste mbi..

botuar më 19-04-22 6.08.MD