Fillon fushata “Të kemi sukses në Bullgari”

Lidija Shuleva
Foto: BGNES

Dhoma industriale dhe tregtare Gjermani-Bullgari bashkë me organizata të tjera të biznesit dhe dhomat tregtare franceze, italiane, austriake, rumune dhe suedeze në Sofje do të punojnë për kapërcimin e pritjeve negative në shoqërinë tonë të lidhura me ekonominë bullgare.

Anketa e organizuar nga Dhoma bullgaro-gjermane tregon se 74% prej të anketuarve mendojnë se në mediat bullgare dominojnë lajmet e këqija për ekonominë bullgare, kurse 64% duan të marrin informacione të lidhura me nisma dhe afaristë të suksesshëm bullgarë.

Fushata nuk është reklamë, por qëllimi i saj është të ndryshojë mjedisin e informacionit, i cili është tepër negativ dhe i demotivon bullgarët, shpjegon një nga organizatoret Lidija Shuleva.


Më shumë nga rubrika

Bullgaria dhe Kroacia janë zhgënjyer nga moshapja e negociatave me Shkupin dhe Tiranën

Bullgaria përshëndet shpalljen e Ballkanit Perëndimor për një nga prioritetet e Presidencës kroate të Këshillit të Bashkimit Evropian gjatë pjesës së parë të vitit 2020. Këtë e tha Zv.Kryeministrja dhe Ministrja e punëve të jashtme Ekaterina Zaharieva..

botuar më 19-10-18 7.24.MD
Jock Palfreeman (në mes)

Australia ka kërkuar ndihmë nga BE për rastin “Palfreeman”

Australia ka kërkuar ndihmë nga përfaqësuesit BE-së në lidhje me rastin me Jock Palfreeman. Këtë e ka deklaruar Ministrja e punëve të jashtme e Austrisë Marise Payne, të ciltuar nga SBSNews. Para deputetëve në Parlamentin australian Paynei i ka bërë..

botuar më 19-10-18 6.07.MD
MInistrja e punëve të jashtme Zaharieva

Ekaterina Zaharieva: Bullgaria është e interesuar për bashkëpunim konstruktiv me Rusinë

Bullgaria ka nevojë për dialog të hapur dhe me dobi të ndërsjellë me Rusinë, në të cilin në vend të parë do t’i vendosim interesat kombëtare dhe politikën e përbashkët të BE-ës dhe NATO-së. Këtë e deklaroi Zv.Kryeministrja dhe Ministrja e punëve të..

botuar më 19-10-18 4.54.MD