Bullgaria do t’i dërgojë Shqipërisë ndihmë humanitare

Foto: arkiv

Qeveria bullgare mori vendim për t’i dërguar Shqipërisë ndihmë humanitare për përballimin e pasojave të tërmetit gjatë muajit shtator. Kryedrejtoria “Siguria nga zjarri dhe mbrojtja e popullatës” pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme do të sigurojë transportimin e ndihmës humanitare si dhe të 1000 batanijeve. Kryqi i Kuq Bullgar do të dërgojë 50 shtretër dhe 50 dyshekë. Vlera e ndihmës humanitare është mbi 2500 euro.

Më shumë nga rubrika

Kuvendi po diskuton buxhetin shtetëror për vitin 2020

Në praninë e shumicës së ministrave nga qeveria e Kryeministrit Bojko Borisov, deputetët diskutojnë në sallën plenare në lexim të parë buxhetin shtetëror për vitin 2020. Projekti parashikon për herë të parë prej 11 vjetësh e këtej saldo zero –..

botuar më 19-11-13 12.01.MD

Zv.Kryeministrja Ekaterina Zaharieva është për vizitë zyrtare në Namibi

Filloi vizita zyrtare dyditore e Zv.Kryeministres dhe Ministres së punëve të jashtme Ekaterina Zaharieva në Namibi me ftesë të Zv.Kryeministrit të Namibisë, i cili është edhe Ministër i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe bashkëpunimit Netumbo..

botuar më 19-11-13 10.01.PD

186 euro prag të varfërisë dhe 112 euro pension minimal për stazh miratoi parlamenti

Kuvendi Popullor miratoi në lexim të parë Buxhetin e Sigurimit Shtetëror Shoqëror për vitin 2020 me votat e deputetëve të Partisë GËRB dhe të Patriotëve të Bashkuar. Partia Socialiste Bullgare dhe Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë nuk përkrahën buxhetin e..

botuar më 19-11-12 6.54.MD