Arkeologët pohojnë se gjatë shekullit I në regjionin danubian në trojet tona ka vluar një jetë e pasur dhe moderne

Arkeologët, të cilët këtë verë vazhduan gërmimet në kampin e hershëm romak me kështjellë Almus afër qytetit Llom, gjetën zbulime të vlefshme, të cilat hedhin dritë mbi historinë e këtij regjioni pranë lumit Danub...

Kombëtarja jonë e futbollit ndërpreu serinë e humbjeve me fitore kundër Çekisë

Skuadra bullgare e futbollit fitoi ndeshjen kundër Çekisë me rezultat 1:0 si mikpritëse në ndeshjen e fundit të kualifikimeve për Kampionatin Evropian gjatë verës së ardhshme. Kështu futbollistët bullgarë i..

Dalluan fituesit e konkursit “Zoti dhe Zonja Ekonomia 2019”

Kryedrejtori i përgjithshëm i Kompanisë së Telekomunikacioneve Vivacom Atanas Dobrev dhe Teodora Petkova, drejtoreshë ekzekutive e Bankës “UniKredit Bullgank” janë mbajtësit e çmimit prestigjioz “Zoti dhe..

“Jeta nuk është pjesë ndërrimi” – motoja e Ditës Botërore të Viktimave të Aksidenteve Rrugore

Pasi del nga shtëpia, puna, shkolla, çdonjëri prej nesh merr pjesë në lëvizjen në rrugë, pavarësisht nëse është këmbësor, ose shofer. Por jo të gjithë kthehen në shtëpi shëndosh e mirë. Le të jemi këmbësorë,..