Зов за помощ от Петко Георгиев Мутафчиев

Снимка

Офицер  в Българската, служещ в гр. София. На 27 години, роден  в гр. Стара Загора, жител на гр. Казанлък. Страдам от  рядко заболяване ­- периневрални кисти на Тарлов. Това е състояние, при което на места някои от нервите на гръбнака се изпълват прекомерно с гръбначно-мозъчна течност и по този начин заемат по-голям обем от нормалното. Вследствие се притискат в съседни структури (дискове, прешлени, стави, мускули), което от своя страна води до болки, изтръпвания, парене или в тежки случаи - инвалидизация. Живея вече над 3 години и половина с непрекъсната болка. За болни с тази диагноза няма лечение в България.

Изключително малко са неврохирурзите в световен мащаб, които извършват операции на кисти на Тарлов. Най-успешният сред тях е д-р Франк Фейгенбаум - американски неврохирург, опериращ в AIMIS-Кипър 3 пъти в годината пациенти, които не са граждани на САЩ. Офертата за лечение в кипърската болница са за три операции, а ако се наложи - и четвърта операция.

Сумите за операции ориентировъчно възлизат на 120 000 EUR (3 операции по приблизително 40 000 EUR всяка). Следващите операции в AIMIS-Кипър са от 21 до 25 януари 2019 г.

Благотворителна банкова сметка:

PIRAEUS BANK BULGARIA AD

SWIFT:  PIRB BG SF

CRS: 2741932  МУТАФЧИЕВ ПЕТКО ГЕОРГИЕВ

Account Number / Сметка: 1606538506

Currency / Валута: BGN

IBAN: BG83PIRB74241606538506

Дарения чрез www.helpkarma.com:

Линк: https://helpkarma.com/campaign/pobeda-za-petko-234

Дарителска кампания: Победа за Петко